≫ 

Edita priznala da je srećno zaljubljena, a onda se osvrnula na greške iz prošlosti: Sa njim sam pogrešila

- Tog puta sam se stvarno ogrešila jer je imao ogromnu masku - rekla je pevačica

  • 0
Edita Aradinović Printskrin: Instagram/editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović već nekoliko godina uživa popularnost na muzičkoj sceni, a najveći razlog tome je što iskače iz svakog kalupa.

Pevačica iznova iznenađuje publiku svojim pesmama, i iz svake numere joj "vrišti" ljubav, a povodom toga prokomentarisala je i svog ljubavnog patnera.

- Najbolji lik na svetu, ne mogu to da opišem i ne može da stane u jedan intervju, srčano bih govorila o tome, a trudim se da budem dama. Volela bih da me vidite u belom, imam dosta želja, prvenstveno da smo živi i zdravi, da i dalje radim muziku punim srcem - istakla je pevačica, koja se još uvek nije pojavila u javnosti sa momkom, vešto skrivajući privatnost.

Edita je otkrila da li se njenom momku dopala nova pesma.

- Odlepio je na pesmu kada je čuo, zna je već tri godine, ali kada je čuo sa Džorždijem, rekao je da će biti evergrin - istakla je ona.

Edita tvrdi da postoje stvari preko kojih ne bi prešla ni jednom dečku.

- Ima dosta toga, prevara, dvojni život, velike laži, znamo šta su bele, a šta crne laži. Svašta sam naučila iz prethodnih veza, nisam ogorčena kada pomislim na ljubav, pa da sada imam potrebu da pljujem po muškarcima - zaključila je pevačica - rekla je peačica za Blic.

Edita nije po svaku cenu ulazila u veze, samo kako bi imala nekoga pored sebe, i kaže da se samo za jednog partnera kaje, jer je bio loš čovek.

- Imala sam lekcije, jednu vezu za koju se zaista kajem, nikad nisam bila sa muškarcem koji je loš čovek, što se tog puta desilo i bilo je svakako kratko, i nebitno. Sve ostalo mi je super. Kasno sam to doživela, mislila sam da mi se to neće desiti, zato što stvarno pažljivo biram i vrlo vodim računa o svom privatnom životu i to sa kim se družim, a kamoli sa kim spavam. Tog puta sam se stvarno ogrešila jer je imao ogromnu masku - rekla je pevačica.

Video: Saro Jo sedi pored Edite i imitira je, a onda joj je Aradinovićeva uzvratila: Valjale se od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA