Detalji luksuzne svadbe Šaulića: Izdvojeno preko 70.000 €, dve venčanice od 20.000 €, i preko 400 zvanica...

- Uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele - rekao je izvor

  • 13
Mihajlo Šaulić Printskrin: Instagram/saulicmihajlo

Generalni konzul Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić danas staje na "ludi kamen" sa devojkom Marinom Velimirović.

Prema saznanjima Kurira, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

- Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla - rekao je izvor.

- Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - otkrio je za Kurir dobro obavešteni izvor blizak budućim mladencima.

- S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cena za ceo tim samo 1.500 evra - objasnio je on.

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica.

Video: Ljudi u neverici šta je obukla Jovana Jeremić, grad bruji o ovome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA