≫ 

Ceca sa ćerkom stigla na svadbu Šaulića: Ražnatovićke oduševile stajlizima, na Anastasiji sve "puca"

Anastasija je blistala u uskom kompletu koji je isticao njenu savršenu figuru

  • 16

Mihajlo Šaulić i njegova trudna izabranica Marina venčali su se danas, a na glamurozno slavlje koje su priredili u jednom od najluksuznih hotela u Beogradu stigla je i velika folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceca je stigla u društvu sestre Lidije Ocokoljić i ćerke Anastasije Ražnatović, koja je blistala u uskom odelu koje je isticalo njenu zavidnu figuru.

Ceca je s druge strane odabrala haljinu u cvetnom dezenu koja je uz njeno telo pripijena u gorenjem delu, te ističe njeno bujno poprsje, dok se od struka na dole širi u zvono.

Folk zvezda je pred našim kamerama otkrila šta će poželeti mladencima, ali i otkrila da li će se latiti mikrofona.

 - Mladencima sve najlepe, mnogo ljubavi u braku i da čuvaju svoju porodicu. Da dobiju mnogo dece. Ne verujem da ću pevati - rekla je Ceca

- Imam ceo njegov repertoar. Što se Šabana tiče, mislim da ne znam osobu koja ne voli njegove pesme. Veliki sam veseljak, volim proslave, volim slavlja, kao što i javnost zna, mi u porodici tokom godine imam dosta slavlja, volimo da okupimo prijatelje i provodimo se - rekal je Ceca za Telegraf.

Šaulići su danas priredili gala slavlje, na koje je pozvano više od pola estrade, pa su tako pre Cece stigli Saša Matić, Saško Nikolić, Ivica Dačić i mnogi drugi...

Podsetimo, prema ekskluzivnim saznanjima Kurira, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

Video: Prvi ples Mihajla Šaulića i njegove supruge uz taktove Šabanove najemotivnije balade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Phywg

    25. septembar 2022 | 19:12

    SAD CECA NIJE UMORNA KAO KOD ŠIJANA HAHAHAHA. JEST NAMAZANA .

  • Šarlo

    25. septembar 2022 | 19:59

    Gde god se okreneš samo plastika.

  • V8

    25. septembar 2022 | 20:34

    A kod Sijanovih nije bila, satro umorna, nije bila ni sutra dan kad se odmorila, čuj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA