≫ 

Čeda Jovanović prvi put iskreno o konzumiranju narkotika: "Probao sam, svojoj deci moram da objasnim"

- Ali da ja sa pedeset godina gutam eksere, to je potpuno smešno - rekao je političar

  • 9
Čedomr Čeda Jovanović, slučaj Žarko Ivković

Foto: ATA Images

Političar Čedomir Čeda Jovanović iskreno je progovorio o svom životu i otkrio da je probao nedozovoljene supstance.

Naime, Jovanović je prvo istakao da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane, i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu, koja nema veze sa onim što je on zaista.

- Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drugima da naprave neku sliku o meni - rekao je političar.

Nakon kratko uvoda, Jovanović se dotako i priče o narkoticima, pa pomenuo decu.

- Imam četvoro dece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, jel vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, džointu, alkoholu... To su stvari koje me prestrave - kaže Jovanović i dodaje:

- Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama.

Kako je ispričao Jovanović, decu želi potpuno da zaštiti od nedozvoljnih supstanici, uz priznanje da je ponekad konzumirao određene.

- Ko je živeo u Beogradu osamdesetih, a nije povukao džoint, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam eksere, to je potpuno smešno. Svojoj deci moram da objasnim šta je to... Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je - zaključio je Čeda u emisiji "Sceniranje".

Video: Čeda Jovanović razmenjivao strasti sa ženom pa video okačio na Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA