Ove srpske zvezde zajedno imaju dete, a da to niste znali: Neki su poznati javnosti, drugi se ne eksponiraju

Za neke od njih malo ko zna da su u braku ili da su nekada bili zajedno, kao i da imaju decu

  • 1
Dragan Jovanović i Branka Pujić, Biljana Jevtić, Aleksandar Aca Ilić, Nataša Miljković i  Srđan Timarov

Foto: Pixabay, Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Poznate ličnosti često za svoje partnere izaberu kolege iz iste profesije, što i nije čudno. Jedni druge mogu da razumeju kada su u pitanju snimanja, gostovanja, znatiželjni pogledi.

I dok su neki od poznatih parova često pod lupom javnosti, drugi svoju privatnost čuvaju.

Upravo zbog toga, za neke od njih malo ko zna da su u braku ili da su nekada bili zajedno, kao i da imaju decu.

 

Vesna Čipčić i Aleksandar Alač

Vesna Čipčić i njen kolega Aleksandar Alač razveli su se 2008. godine, a njihov rastanak iznenadio je javnost.

Ipak, ostali su u korektnim odnosima, prvenstveno zbog svoje dece, sina Ivana i ćerke Anje.

- Najveći kolaps u mom intimnom životu je razvod braka posle 23 godine. To je nešto što je ostavilo dubok trag u meni, ali čak ni ta situacija u kojoj sam se našla, nemila i izuzetno neprijatna, nije mi slomila krila i nije me onesposobila za dalji let. Tužna sam zbog dece, žao mi je, jer sve nije moralo tako, ali bože moj, nisu moja deca jedina čiji su se roditelji razveli - rekla je Vesna svojevremeno.

Inače, Anja Alač krenula je stopama svojih roditelja i postala je glumica, a danas važi za jednu od najuspešnijih mladih umetnica u svojoj branši.

I naslednik Ivan je upisao Fakultet dramskih umetnosti, studirao i diplomirao režiju.

 

Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić

Jedan od najuspešnjih parova na domaćoj javnoj sceni su Bilja Jevtić i Aca Ilić koji su više od tri decenije u braku.

Kao kruna njihovog desetogodišnjeg braka 1999. godine, stigao je njihov naslednik Ivan, apsolvent Pravnog fakulteta.

Biljana je jednom prilikom otkrila da Aca i ona podjednako učestvuju u odgajanju i vaspitavanju sina, ali da je ona ta koja je stroža i koja ga kažnjava, ukoliko to zasluži. Takođe, poznati par otkrio je i to da je njihov sin muzikalan na roditelje, ali da još uvek ne razmišlja da krene njihovim stopama.

- Mi se jako dobro znamo. Mi smo 35 godina u braku, toliko dobro se poznajemo. Partneri bi pre svega trebalo da se dobro poznaju, da bi znali kako da reaguju u nekom trenutku. Ja njemu ne moram ništa da kažem, ni on meni, u pogledu on vidi da li je meni nešto okej ili nije, ako nije, onda se povlači - otkrila je Biljana u emisiji "Magazin In".

 

Dragan Jovanović i Branka Pujić 

Glumački par uživa u ljubavi još od početka devedesetih godina, a jedan od razloga za skladan porodični život je i ćerka Anđela, koja je i sama krenula stopama svojih roditelja.

- Dragan je veoma šarmantan, romantičan i harizmatičan. Ima osobine viteza, ume da bude i opasan i nežan, i time me je zauvek osvojio - priznala je Branka jednom prilikom.

 

Voja Brajović i Milica Mihailović 

Voja Brajović uvek je važio za jednog od naših najšarmantnijih glumaca i putem malih ekrana krao je brojna ženska srca.

U životu ženio se dva puta. Sa prvom suprugom Ljiljanom znao se od malih nogu i sa njom je dobio svoje dece, sina Vukana i ćerku Iskru.

Nakon razvoda, oženio se ćerkom čuvenog pisca Dragoslava Mihalovića Milicom Mihailović, takođe poznatom glumicom.

Voja i njegova 23 godine mlađa supruga svoju ljubav su krunisali kada su dobili sina kome su dali ime Relja.

Par se upoznao na snimanju filma "Urnebesna tragedija", a zanimljivo je da je Brajović igrao u predstavi "Kad su cvetale tikve", komadu zasnovanom na romanu Miličnog oca, mnogo godina pre nego što su se upoznali.

 

Nataša Miljković i Srđan Timarov

Nataša i Timarov pravi su primer bračnog para koji je nakon razvoda ostao u sjajnim odosima.

Jednom prilikom je Nataša istakla da, kao i svaki razvod, ni njihov nije bio lak, a opisala je i dirljiv trenutak kada se iseljavala iz zajedničkog doma.

- U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja... da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo - deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: "Ti si mnogo dobar čovek". Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim - rekla je svojevremeno Nataša za "Hello".

Iz ljubavi Nataše i Srđana rodio se sin Luka, a roditelji se svakodnevno trude da udovolje potrebama tinejdžera.

 

Goca Božinovska i Rade Vučković

Čuveni kompozitor upoznao je Gocu kada je imala svega 17 godina, a iako je tada bio u vezi, nije mu smetalo da započne romansu sa njom.

- Zvali su me neki moji prijatelji koji su bili muzičari, pevači pod šatorima, kad su nastupali u jednom mestu odakle je ona. Ona je crnka, znaš, lepa, imala je sedamnaest godina i pevala je pod šatorom, a ja sam već imao 30 godina. Išao sam onako neobavezno sa Šabanom Šaulićem. Tu su bili i Zorica Brunclik i Kemiš, Rade Jorović. Svi mogući pevači su tada bili pod šatorima. Tu sam je upoznao i nekako nas je zateklo jutro, popili smo malo više - rekao je on za "Kurir".

Iz njihove ljubavi rodila se ćerka Jelena koja je krenula roditeljskim stopama i započela pevačku karijeru.

 

Goca Lazarević i Milutin Popović Zahar 

Milutin Popović Zahar nije odoleo Goci Lazarević, koju je upoznao kada je došla na audiciju.

- Jedne tople majske večeri imao sam probu u "Loli", a Goca je došla na audiciju. Ovlaš sam je pogledao i rekao: "Koji je tvoj problem, mala?" Bila je veoma mlada, mršava kao balerina, tek otvoren ružin pupoljak. Njen glas je bio cvrkutav, a držanje skrušeno. "Došla sam da me probate", rekla je, a ceo orkestar je počeo da se smeje. "Da probate moj glas", dodala je. Nisam joj davao nikakvu šansu, odabrala je tešku vranjansku pesmu. Kada je zapevala, u sali su svi zaćutali. Bio je to rezak, pomalo visok glas neobične izražajnosti. Rekao sam: "O-ho-ho, ti se ne šališ. Najzad nam je došla dama koja zna znanje!" - ispričao je on.

Ipak, njihova ljubav nije opstala, ali su iz zajednice dobili dvoje dece, ćerku Mariju i sina Miloša.

- On je vrlo talentovan filmski režiser, pravi izuzetne spotove. Ni sam ne zna koliko je genijalan. Ali bio je stalno pod pritiskom neke popularnosti oca i majke, potpuno neopravdano. Dok mu ja to nisam izbio iz glave i rekao: "Ti si pobedio na takmičenju svih režisera, Zlatnog viteza si dobio. Ti si prevazišao oca" - rekao je on.

Video: Nije ni slutila šta je čeka na sceni: Srpska glumica zaprošena na daskama koje život znače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA