Ljubav nikad ne prestaje! Supruga Marinka Rokvića dirnula sve emotivnim rečima, Nikola dodao samo jedno

- Za sve vrste ljubavi koje su prošle, koje dolaze, a posebno za one ljubavi koje traju večno. Nedostajanje - napisala je Slavica Rokvić

  • 1
Marinko Rokvic sa suprugom Supruga Slavica i sin Nikola

Foto: ATA Images

Pevač Marinko Rokvić neprežaljen je kako kod svoje publike, tako, pre svega, kod članova porodice.

Oni su neutešni i skoro godinu dana od smrti pevača, o čemu je njegova supruga, Slavica Rokvić danas pisala na Instagramu.

Slavica je objavila emotivnu poruku uz jednu njihovu zajedničku fotografiju.

- Ljubav ne treba analizirati, objašnjavati, porediti, razumeti, osuđivati…. Na taj način sagledavanja ona prestaje da bude ljubav, prelazeći u filozofiju, nju jednostavno treba samo pustiti, nežno osloboditi da zavlada dušom i telom, da se na samo njoj znan način ukaže među ljudima.

- Ponekad je i žrtva odraz ljubavi, put koji samo ona ume da shvati. Zato u njeno ime pustimo da poteče osećanje radosti, uprkos svemu. Za sve vrste ljubavi koje su prošle, koje dolaze, a posebno za one ljubavi koje traju večno. Nedostajanje - napisala je gospođa Rokvić i izazvala lavinu dirljivih komentara i reči podrške među kojima se našla i poruka njihovog sina, pevača Nikole Rokvića.

- Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati - poručio je u komentarima.

Video: Govor Nikole Rokvića na sahrani oca Marinka slama srca: Unuk Despot je obećao da će naći lek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goga

    27. septembar 2022 | 08:45

    Imala sam priliku da upoznam Slavicu.Mogu slobodno reci da je to jedna divna zena.Naprosto nesto zraci iz nje.Zena kojoj je pprodica uvek bila na prvom mestu.Pored nje Marinko je bio srecan covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA