Bojana Ordinačev prvi put u javnosti nakon porođaja: Glumica oduševila stajlingom i izgledom

Bojana je odabrala crnu dugu haljinu i sako, koju je uklopila sa patikama i dobila odličnu sportsku, ali i elegantnu kombinaciju

  • 0
Bojana Ordinacev

Bojana Ordinačev,Foto: ATA Images

U pozorištu Boško Buha održana je premijera predstave "Ubistvo u Orijent ekspresu" i tom prilikom su se okupili mnogi poznati glumci.

Predstavi su prisustvovala brojna začajna imena, između ostalog i Mima Karadžić, a jedna od glumica koja je privukla najviše pažnje, jeste Bojana Ordinačev.

Ona je za ovu priliku odabrala crni autfit kako bi osigurala eleganciju, a monotoniju je razbila crvenim rajfom, torbom i patikama koje su originalne i razlikuje se od svega dosad viđenog.

Obuća je sa leopard printom, koji je jako moderan u poslednje vreme, a nema sumnje da je glumica odlično iznela ovaj stajling.

Podsetimo, glumica je nedavno postala majka, a ime deteta dugo nije bilo poznato javnosti. Tek skoro je otkrila ime sina, koji se zove Najda. U pitanju je staro srpsko ime koje se u prošlosti davalo kako bi zaštitilo dete. Nastalo je od korena reči "nađena", odnosno od starog glagola "najdena".

Kako je Bojana Ordinačev izgledala na premijeri predstave, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Bojana Ordinačev na pauzi od Istina i laži: Dok ne počnemo opet da snimamo, odlepiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA