Pala prva trojka u Zadruzi: Miljanin bivši se tuširao s dve cimerke, vreli kadrovi preplavili društvene mreže

Danijel je otišao u kupatilo gde je zatekao dve cimerke dok su se tuširale, pa su ga pozvale da im se pridruži. On je to oberučke prihvatio, pa se skinuo u donji veš i počeo da se kupa sa njima

  • 5
Danijel Višić Printskrin: Twitter/Zadruga

Učesnik "Zadruge 6" Danijel Višić našao se u trojci sa Aleksandrom Momčilović i Tamarom Ćosić. Oni su se našli zajedno pod tušem, a navodno su ugovorili i grupne odnose u utorak nakon žurke. 

Prošle noći u rijalitiju je pala je prva gola do kože trojka.

Danijel je otišao u kupatilo gde je zatekao dve cimerke dok su se tuširale, pa su ga pozvale da im se pridruži. On je to oberučke prihvatio, pa se skinuo u donji veš i počeo da se kupa sa njima.

On je povremeno bacao pogled na kameru, kao i Aleksandra koja je pokušavala rukama da sakrije grudi, ali bezuspešno. Ipak, ona i Danijel su bili u donjem vešu, dok se Ćosićeva skinula kao od majke rođena.

U jednom momentu, Danijel je krenuo da trlja Aleksandru po zadnjici, dok je Tamara posmatrala.

Na kraju, zadrugar se pohvalio jednom cimeru šta je uradio i objasnio detalje ove trojke.

- Rekle su mi: "ne smeš da uđeš". Ja ne smem? Skinuo se i pljas. Uleteo sam unutra, ljubio sam se sa obe. Vatao sam ih, ne možeš da veruješ. Rekle ssu mi: "hajde utorak kad se svi napijemo zajedno, da idemo u trojku". One kao "hajde" - hvalio se on, ni sam ne verujući šta se dogodilo.


- Tamara kaže: "ja nisam imala nikad trojku", a Aleksandra: "ja jesam s neka dva lika". Zamisli to. Ne možeš da veruješ. Trebao sam odmah, ali z*****o sam se, zbunio sam se - pričao je on.

Podsetimo, Danijel je po ulasku u Zadrugu već stigao da bude sa Sandrom Bakšom, sa kojom je kasnije ušao u žestok sukob. Danijel je tvrdio da je sa Sandrom imao vrelu akciju, tokom koje je ona bila baš bezobrazna.

Ranije je, tokom učešća u Zadruzi, Danijel bio i sa Miljanom Kulić.

Video: Tuča 2 nebitna lika u Zadruzi: Providno iscenirali svađu zarad kadra, palo i rvačko treskanje o pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa...

    26. septembar 2022 | 18:47

    Pogibija morala! Roditelji ,nesrecni li ste,Ako ista znate.

  • Lepa

    26. septembar 2022 | 19:25

    Imate li vi oca, brata i majku, jadni li su oni...?

  • Перагеније

    26. septembar 2022 | 15:13

    Није се дуго чекало... То су се запирали само ДОНЕКЛЕ. Следећи пут ће бити ОДНЕКЛЕ. А када ће прати НЕКЛЕ, знаће само претплатници...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA