"Nedostajale su mi Viki, Ceca i Marija, sa njima sam najviše tračario": Đorđe David stigao na "Zvezde Granda"

Među prvima je na snimanje stigao Đorđe David, koga je naša ekipa pitala upravo pitanje koje mnoge zanima - da li će se "Zvezde Granda" prikazivati na "Prvoj" ili "Pink" televiziji

  • 6
Zvezde Granda, nova sezona 2022 Foto: Marko Jovanović

Prvo snimanje "Zvezda Granda" u novoj sezoni protiče u znaku neizvesnosti.

Članovi žirija stigli su u studio na Košutnjaku, spremni da rade sa novim kandidatima. Međutim, niko od njih navodno i dalje ne zna na kojoj će se televiziji šou emitovati.

Među prvima je na snimanje stigao Đorđe David, koga je naša ekipa pitala upravo pitanje koje mnoge zanima - da li će se "Zvezde Granda" prikazivati na "Prvoj" ili "Pink" televiziji.

- Verujte da ne znamo, ali uopšte nije foliranje. To ćemo znati sada kad krene snimanje. Saša je došao iz inostranstva pre tri, četiri dana. Samo nam je dao informaciju kada počinje snimanje. Dao nam je raspored do januara meseca, tako da smo nagrabusili - kaže on, a na pitanje da li može da pretpostavi gde će se emitovati, rekao je:

- Ja bih samo voleo da to ne bude na televizija koja nema nacionalnu frekvenciju. To je šteta za sam format. Ali, šta je Saša smislio, šta su dogovorili, videćemo.

Kako kaže, svi članovi žirija su mu nedostajali tokom pauze, ali tri članice posebno.

- Uželimo se jedni drugih, sve vreme smo na mreži aktivni i čujemo se. Ovo je ekipa koja je odlična, jako dobro funkcionišemo, uvažavamo se. Svi konflikti su isključivo kada je pitanje mišljenje i stav. Najviše su mi nedostajale Viki, Ceca i Marija. Sa njima imam ozbiljno zezanje kada nas kamere ne snimaju. Volimo da tračarimo, da ogovaramo. Fali mi Bosanac sa svojim ruralnim forama. Ume da bude u nekakvoj boji kao Radovan Treći, kao Zoki Radmilović. Fali mi Ana sa svojom isključivošču, Mili sa svojom blesavošću, Saša sa svojim autoritetom. Snežana koja je uvek kao fina i odmerena i onda kada pukne kao da se brana srušila - kaže Đorđe.

Video: Vi ste krivi što nema roka, jer se sve svodi na veštačke grudi: Đorđe David oštro o muzičkom ukusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣

    26. septembar 2022 | 15:58

    Muškarci su veće tetke i tračare od žena!

  • Гоги-11

    26. septembar 2022 | 21:33

    Ухлеби се и овај добро, после кукања како је све осим рока шуд

  • ...

    26. septembar 2022 | 15:08

    Pa zar opet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA