≫ 

Ne postoji žena koja je promenila više čarapa od Brene: Pevačica pokrenula biznis, evo i koji

- Sami znate da ja pevam i igram na visokim štiklama već 40 godina i da je to naporan posao. Već godinu dana nosim moje specijalne čarape - rekla je Brena

  • 0
Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Pevačica Lepa Brena pokrenula je liniju ženskih čarapa sa hijaluronskom kiselinom i nano česticama zlata. 

Balkanska zvezda tim povodom je organizovala druženje za medije, ali i kolege i prijatelje u jednom beogradskom hotelu.

Pevačica se tamo pojavila, kao i uvek, tačno na vreme, a sve je oduševila svojim izgledom.

Ona je na sebi imala kombinezon plave boje, a mnogima je za oko zapalo i bedževe koje ima na njemu.

- Ovo je u stvari ideja i moja velika želja iz 1987. godine zato što su čarape kao što znate deo modne kolekcije koja se cepa najviše. Kada sam se ja rodila, rodile su se i čarape. Ta moja velika želja uspela je da se realizuje kada je krenula korona. Bobu mogu da nazovem ne samo čovekom koji ispunjava moje želje, nego realizuje nešto što je za mene bila nemoguća misija. Zahvaljujući njemu, njegovoj upornosti i kao i Filipovoj želji da se uključi u ceo naš projekat, sa svojim realizatorskim idejama kreirali smo čarape "Lady B" koje će moći da nose sve dame bez ozbira na kilograme i godine - rekla je Lepa Brena.

- Sami znate da ja pevam i igram na visokim štiklama već 40 godina i da je to naporan posao. Već godinu dana nosim moje specijalne čarape. U njima možete da se osećate komotno i slobodno. To su čarape koje imaju specijalnu hijaluronsku kiselinu utkanu u nitnima kao i nanočestice zlatne prašine što daje dodatnu mogućnost jednog komfora - rekla je Brena za "Telegraf".

Na ovaj događaj došla je i cela Brenina porodica, a o uspehu je govorio i Boba Živojinović, koji je svoju lepšu polovinu iznenadio buketom cveća.

- Mislim da smo uradili nešto specifično, nešto što je jedinstveno i mislim da ćete imati priliku da vidite o čemu se radi. Vrlo smo ponosni, pripreme i istraživanja su trajali dve godine, ali smo sa partnerima iz Italije napravili nešto čime možemo svi da se ponosimo - rekao je Boba i dodaje:

- U početku nisam znao ništa o ženskim čarapama, a sada sam doktorirao i znam šta znači 20, 40 dena.

Brenu se podržale mnoge poznate ličnosti poput Aleksandre Prijović, Jovana i Željko Joksimović, Goca Tržan, Aco Pejović sa suprugom, Nenad i Mina Zimonjić, Jana Todorović, Mirka Vasiljević, Olivera Kovačević sa sinom i mnogi drugi.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u galeriji.

Video: Brena otkrila koliko joj fale sinovi u kući: Ne mogu da gledam prazne krevete selim se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA