"Izvinjavam se mom automobilu, prijateljima, ali to sam ja": Šerifovićka progovorila o skandalu u centru grada

- Da li je primereno, sigurno da nije, ali nikada ne bih menjala nijedan svoj najiskreniji pokret ili potez za bilo šta što je neiskreno, falš, fejk - rekla je Marija

  • 0

Pevačica Marija Šerifović na snimanju nove sezone "Zvezda Granda" otkrila je da je smršala pet kilograma, pa priznala da joj je žao što se nedavno našla u centru skandala zbog svog ponašanja u centru Beograda.

Najpre je progovorila o snimanju šoua, koji je već godinama najgledaniji.

- Očekivanja su da imamo što bolje i dobre kandidate. To je jako važno. Nadam se da će biti dobrih pevača. Nadam se da ću ove godine imati manje kandidata od Dragana Stojkovića Bosanca. Drago mi je što je prošle godine pobedila Viki Miljković. Potencijalno sam se nadala njenoj i pobedi Đorđa Davida. Aktuelnom pobedniku želim uspešno dalje građenje karijere - počela je Marija za "Telegraf" i otkrila da je tokom pauze smršala.

- Trenutno sam izgubila nekih pet kilograma i treba da izgubim još pet ili sedam. Jedem normalno isto kao i svi, i nešto kvalitetno i neko smeće. Ali nedotsaje mi hrana. Ali sam odlučila da organizam stavim u punu funkciju i da se spremim za novi album, novu turneju. Otud i želja da vodim računa šta da jedem - kaže Marija.

Nedavno je u javnost isplivao snimak na kome Marija u pola noći izlazi iz automobila na ulicama Beograda, a potom se dere i viče na nekoga. Sada je otkrila da joj je krivo što je probudila ljude.

- Ne mogu da kažem da se kajem. Da mi je žao što sam nekoga probudila, jeste. Ali, rekla bih i da ste svi vi ovde ljudi od krvi i mesa, imate dušu, organe, emociju, pa neko to ispoljava ovako, onako. Da li je primereno, sigurno da nije, ali nikada ne bih menjala nijedan svoj najiskreniji pokret ili potez za bilo šta što je neiskreno, falš, fejk. To sam ja, to je to. Ako sam nekoga probudila, izvinjavam se. Izvinjavam se mom automobilu, mojim prijateljima jer smo se svađali svi celu noć - rekla je Marija.

Video: Đorđu Davidu srce da prepukne, Sanja Kužet vrisnula: Emotivni uragan po objavi superfinalista

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA