≫ 

Lepa Brena otkrila koliko će koštati čarape, a onda poručila: Naša linija je za sobarice, stjuardese, kuvarice

- Moja velika sreća bila je što sam imala majku koja je ceo život radila na mom samopouzdanju. Kada imate takvu familiju i prijatelje, to je velika stvar - rekla je Brena

  • 5
Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Pevačica Lepa Brena progovorila je o svojoj liniji čarapa "Lady B" zbog koje je napravila promociju u jednom beogradskom hotelu.

Ona je odmah priznala da joj je samopouzdanje veoma bitna stvar.

- Moja velika sreća bila je što sam imala majku koja je ceo život radila na mom samopouzdanju. Kada imate takvu familiju i prijatelje, to je velika stvar. Ako to ne može, potražite psihologa, nekog ko može da vam pomogne da verujete u sebe i poštujete sebe", rekla je Brena, a na pitanje kako se u braku održava strast, kaže da se to radi mentalno - rekla je Brena, a onda otkrila ono što je mnoge zanimalo, a to jeste cena čarapa.

- Ona cena koju je Evropa, koju su Italijani predlagali da čarape koštaju sto evra je nemoguća za Balkan. Biće od 20 do 30 evra maksimum. Ja bih više volela da se proizvod masovno kupuje, nego da mogu da ga kupe retki. Naše čarape su za svaku ženu, za sobarice, kuvarice, stjuardese, pevačice, balerine... Za sve žene koje imaju problem da stoje na nogama ove čarape su idealna priča - rekla je kaže Brena, a onda progovorila o odnosima u porodici.

- Mi se svi viđamo kad imamo slobodno vreme, Aleksandra radi mnogo, Filip je zauzet, Boba je više bio u Italiji nego kući zbog realizacije projekta, ja sam svaki petak, subotu na koncertima, jako sam se uželela da ih vidim i zagrlim, kao u filmovima. Velika stvar je raditi posao koji voliš - istakla je ona.

Video: Brena otkrila koliko joj fale sinovi u kući: Ne mogu da gledam prazne krevete selim se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    27. septembar 2022 | 08:10

    Ko ce bre da plati 30 evrica za carape?Obicna raja sigurno ne!

  • Aaa

    26. septembar 2022 | 21:54

    Promocija carapa a dizajnerica dosla u odelu,to je isto kao da se dizajnerica pojavi u tudjoj kreaciji...

  • Mina

    26. septembar 2022 | 21:27

    Kad navale sad tetkice na Brenine carapke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA