Kija Kockar provocira Slobu: Oglasila se na društvenim mrežama, pa ismejala bivšeg 4 godine nakon razvoda

I dok je ovaj potez pevačice nasmejao mnoge, te su joj poručili da "niko poput nje nije odneo tako ubedljivu i zasluženu pobedu", bilo je i onih koji su joj sugerisali da bi "nakon toliko godina trebalo da prevaziđe celu situaciju"

  • 67
Kija Kockar i Sloba Radanović

Foto: Marko Jovanović, Printskrin: Telegraf, Instagram/kijakockar

Krah braka pevačkog para Kije Kockar i Slobe Radanovića bio je glavna tema prve sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", koja se završila pre četiri godine, a neki od klipova nastalih na imanju u Šimanovcima i danas su viralni na društvenim mrežama.

Iz jednog od njih je i citat koji je sada na majici ponela Kija, zbog čega je izazvala salvu podeljenih reakcija.

Naime, na majici Kockareve piše "Pomogla bih ti, ali...", što je jasna aluzija na momenat kada joj je Sloba pred kamerama rijalitija zatražio pomoć, požalivši se na položaj u kom se našao, na šta mu je ona odgovorila: "Pomogla bih ti, ali me boli k..., ja sam bivša".

I dok je ovaj potez pevačice nasmejao mnoge, te su joj poručili da "niko poput nje nije odneo tako ubedljivu i zasluženu pobedu", bilo je i onih koji su joj sugerisali da bi "nakon toliko godina trebalo da prevaziđe celu situaciju".

Podsetimo, te 2017. godine Radanović se sam uputio na imanje u Šimanovcima, prilično siguran da ništa ne može da ugrozi njegov brak sa Kijom, ali je veoma brzo uplovio u aferu sa Lunom Đogani, ćerkom densera Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Kada je i Kockareva postala deo ovog TV formata, u želji da ispriča svoju stranu priče o njihovom braku, osvojila je simpatije gledalaca koji su je doveli do prvog mesta.

U godinama koje su usledile,  dizajnerSloba se posvetio pevačkoj karijeri i stupio u brak sa Jelenom Đuričanin, dok se Kija oprobala u mnogim profesijama, od spisateljske, preko pevačke, pa sve doske. Novinske stupce su punile njene veze sa nekolicinom muškaraca, ali je ona za sve to vreme javnosti predstavila samo jednog - nekadašnjeg fudbalera Miloša Dimitrijevića Čavu.

Video: Sloba Radanović otvorio restoran: Otkrio da li će Kija pevati u njegovom lokalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mark

    27. septembar 2022 | 11:18

    Zeno propala si i pomiri se sa tim...

  • Vera

    27. septembar 2022 | 11:29

    Shvati da si mu nebitna i da si samo bivsa.

  • DARKO 100%

    27. septembar 2022 | 11:16

    Zasto cacka mecku,razvela si se ima 4 god ,zivi svoj zivot kao sto on treba da zivi svoj,ili jeipak neprezaljena i dalje potajna ljubav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA