Otkrivena istina o porodici snajke Šaulića: Vlasnica je vrtića, roditelji joj žive od prosečne plate

- Nije tačno da su joj roditelji dali novac za vrtić i da je sve dobila na gotovo. Ona je mnogo učila i borila se za to, vredno je radila - otkrio je izvor

  • 3
Svadba Šaulić, Hajat

Foto: Nikola Anđić

Generalni konzul Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić, izgovorio je sudbonosno "Da" svojoj dugogdišnjoj izabranici Marini Velimirović.

Marina je rođena na Ubu. Odrasla je u prosečnoj porodici, a za privatni vrtić, čiji je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

- Marina i ja se poznajemo od detinjstva, zajedno smo pohađale Osnovnu školu "Milan Munjas". Ona je rođena na Ubu, u tom gradu je i odrasla. Ima stariju sestru i mlađeg brata. Otišla je iz rodnog mesta kada je upisala srednju školu i više se nije vraćala na Ub da živi, ali je redovno dolazila. Po medijima se pisalo da potiče iz bogate porodice, to nije istina - priča izvor i dodaje:

- Njeni roditelji su normalni, pristojni i pošteni ljudi, koji se bave najnormalnijim poslom. Žive od prosečne srpske plate, isto kao i svi mi. Imaju kuću u centru Uba, u kojoj žive, mislim da ne planiraju da se sele u Beograd jer ih za Ub veže i posao - rekla je za Kurir sagovornica.

Marina je uspešna i preduzetnica, a pre nekoliko godina otvorila je i privatni vrtić u centru Beograda.

- Oduvek je bila prelepa, i sestra joj je izuzetno lepa. Marina je zračila harizmom, bila je simpatija mnogima. Nije tačno da su joj roditelji dali novac za vrtić i da je sve dobila na gotovo. Ona je mnogo učila i borila se za to, vredno je radila. Marinina najveća poslovna sreća je što država subveniše vrtiće, te je ona imala veliku pomoć od Srbije u pokretanju posla. Nije imala velike rashode. Ona je svojim marljivim radom lepo razradila taj vrtić. Njena starija sestra je udata i ima dvoje dece, oni su takođe u Beogradu, a Marina ju je zaposlila u svom vrtiću - završava izvor.

Podsetimo, Mihajlo Šaulić, generalni konzul Srbije u Cirihu, i Marina Šaulić venčali su se u nedelju po podne u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, za čiji meni su izdvojili čak 48.000 evra. Mlada je zablistala u dve venčanice, za koje je odvojeno 20.000 evra.

Video: Oženio se sin Šabana Šaulića, Mihajlo: Mlada blistala u venčanici od 20.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA