Ovako je Đani urnebesno objasnio svoju čuvenu uzrečicu "Familijo": "Samo nemoj da mi traže pare na zajam":

Oduvek je negova blizak odnos sa svojim fanovima i onima koji dolaze na njegove nastupe

  • 2

Pevač Radiša Trajković Đani, osim po pevačkim sposobnostima i sjajnoj atmosferi koju pravi bilo na klupskim nastupima ili na veseljima i proslavama, poznat je i kao sjajan šoumen sa nekim prepoznatljivim uzrečicama.

Počevši od sada kultne izreke "No Đani, no party" (Nema Đanija, nema žurke), preko "Jao, mama", pa do čuvene "Familijo". Sve su to neke uzrečice kojima se Đani obraća narodu koji zabavlja, ali i gosti na njegovim nastupima njemu.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji voditelj je upitao Đanija o tome kako je nastala njegova uzrečica "Familijo", a pevač je to objasnio na sledeći način:

- Ja te klince bukvalno doživljavam kao svoju familiju, kao svoju decu i volim s njima da se opustim. I glupo mi je da im kažem: "Gde si, sine", nego "Gde ste, familijo moja" - objasnio je pevač, a potom u svom šeretskom stilu dodao:

- Samo da mi ne traže pare na zajam.

Pogledajte u snimku na početku teksta kako je to "stručno" Đani objasnio, a celo njegovo gostovanje u emisiji pogledajte ispod.

Video: Jagnje umesto torte, sa sve prskalicama: Đani proslavio 50. rođendan sa stilom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA