Konzulat daje 5.000 franaka za stan: Mihajlo Šaulić i supruga sami uređuju novi životni prostor u Cirihu

On je donedavno stanovao u hotelu koji je u blizini konzulata, a kako se datum venčanja približio, Mihajlo je tada otkazao smeštaj i iznajmio stan u kojem će živeti sa trudnom suprugom

  • 6
Svadba Šaulić, Hajat Foto: Nikola Anđić

Nakon što se zakleo na večnu ljubav izabranici Marini, Mihajlo Šaulić, sin pevača Šabana Šaulića, se, prema pisanju medija, preselio iz hotela u Švajcarskoj u kom je stanovao u blizini konzulata i iznajmio stan u kom će živeti sa suprugom.

On je donedavno stanovao u hotelu koji je u blizini konzulata. Kako se datum venčanja približio, Mihajlo je tada otkazao smeštaj i iznajmio stan u kojem će živeti sa trudnom suprugom.

Novopečeni mladenci žele da urede mesto stanovanja po svom ukusu, pa su se stoga odlučili za nenamešten koji će srediti.

- Mihajlo i Marina nisu hteli da iznajme uređen stan. Oni će zajedničkim snagama sve urediti po svom ukusu. Sad im predstoji potraga za nameštajem i svim ostalim detaljima oko uređenja prostora gde će živeti u narednom periodu. Konzulat će mesečno za njihov stan da izdvoji do 5.000 franaka. Njih dvoje sledeće nedelje putuju za Cirih. Trenutno su još u Beogradu - priča izvor i dodaje:

- Svoj posao oko privatnog vrtića na Banovom brdu, čija je vlasnica, prepustila je svojoj rođenoj sestri. Logično, u nju ima najviše poverenja i uopšte se ne brine da će sve funkcionisati u najboljem redu, kao što je to bio slučaj - rekao je izvor za "Kurir".

Podsetimo, Mihajlo Šaulić bavi se veoma odgovornim poslom. On je generalni konzul Srbije u Cirihu i već izvesno vreme živi na relaciji Švajcarska-Beograd.

Njegova supruga Marina, koja je na venčanju uzela prezime Šaulić, rođena je na Ubu i odmalena je važila za pravu lepoticu.

Ona je odrasla u prosečnoj porodici, a za privatni vrtić, čija je vlasnica, izborila se sama svojim radom.

Video: Anastasija pustila glasčinu i uživo otpevala jedan od Cecinih najvećih hitova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA