Za venčanje u "Zadruzi" uzima 30.000 evra: Kristijan Golubović naplaćuje javnu svadbu, ovo su detalji

Oni bi trebalo da izgovore sudbonosno "da" za dve nedelje, ako sve bude teklo po planu

  • 2
Kristijan Golubović, Kristina Spalević Foto: Kobra

Kristijan Golubović i Kristina Spalević imaće venčanje u "Zadruzi", kojem će, pored zadrugara, prisustvovati i 100 zvanica iz spoljnog sveta.

Oni bi trebalo da izgovore sudbonosno "da" za dve nedelje, ako sve bude teklo po planu, a navodno, Golubović će na svoj honorar dobiti dodatni novac, i to čak 30.000 evra. 

Jovana Tomić Matora se već priprema za ovaj dan i poručila je svojim prijateljima da joj pošalju sako koji planira da obuče tog dana.

Kristijanova trudna verenica kaže da joj oko organizacije svečanog čina pomaže Kristijanov sin Lazar i da jedva čeka da postane gospođa Golubović.

- Biće oko 100 zvanica. Ne znam još detalje, ovih dana treba da se vidim s članovima produkcije i dogovorim se sve. Lazar će prisustvovati venčanju, on i moji roditelji mi pomažu oko svega dok nema Kristijana. Ne znam ko će nam pevati, on voli Peđu Medenicu, ja volim Đanija i Janu. Videćemo - ispričala je Kristina za "Kurir".

Video: Kristina snimala Kristijana Golubovića kroz prozor dok se tuširao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA