Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru: Džak za đubre preko glave, a njen "bikini" je pravi hit

Umetnica ponovo oduševila obožavaoce

  • 0
Ana Đurić Konstrakta Foto: Nikola Anđić, Instagram/konstrakta

Iako je mesecima bila pod budnim okom javnosti zbog učešća na "Evroviziji", pevačica Ana Đurić, Konstrakta se znatno povukla po okončanju ovog festivala.

Ana je, podsetimo, dala svega nekoliko intervjua nakon "Evrovizije", uz isticanje da jedva čeka da se vrati u svoju znatno mirniju svakodnevicu.

Upravo momenat iz iste je sama podelila na društvenim mrežama, što je izazvalo lavinu oduševljenih reakcija, kako zbog toga što retko objavljuje fotografije, tako i zbog toga što je još jednom pokazala koliko je jedinstvena i svoja.

Naime, Đurićeva je na Instagramu objavila fotografiju sa plaže, ali, za razliku od većine svojih koleginica, nije pozirala u izazovnom kupaćem kostimu nego, naprotiv, odevena u crno od glave do pete, dok su dve devojke pored nje ležale u bikinijima.

Takođe, ona je pokazala kako uživa, pa se tako u jednom trenutku zaštitila od kiše upravo sa kesom za smeće, a onda je stavila i masku na lice i  tako pozirala ispred kamere.

"Konstrakta opet otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl", "Održala lekciju svim ovim pevaljkama što se slikaju gole, a onda se pitaju što ih niko ne doživljava kao umetnice", "Umetnica mora biti obučena na plaži", "Kako ona mene svaki put oduševi, pa čudo jedno", nizali su se komentari na Tviteru.

Video: Pogledajte kako je izgledao Konstraktin šou poslednjeg dana Exita 2022.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA