≫ 

Seka Aleksić o nasilju nad ženama i silovatelju: Napad nažalost svuda može da se desi, moramo svi da ustanemo

Ističe da bi rado podržala sina ukoliko u budućnosti poželi da započne karijeru jutjubera

  • 1

Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić sinoć je održala nastup u jednom beogradskom lokalu, a pre početka istog za medije govorila o svojoj kilaži, deci i nasilju nad ženama, temi koja je poslednjih dana u žiži javnosti zbog puštanja višestrukog silovaljtelja na slobodu.

Nepresušna tema kada je Seka u pitanju svakako jesu njena izdanja i česta oscilacija u kilaži, a kako je sada otkrila potpuno se "otarasila" slatkiša zbog kojih je često imala ozbiljne krize.

- Nije ovo ništa kako sam ja nekada bila provokativno, ovo je super. Stanisalv nalazi sve ideje, ništa se ja ne mešam. Kao neka lutka sam, on me upakuje i to je to. Najviše volim damski stil, ali s druge strane prosto svako pojavljivanje zahteva da izgledam drugačije, nekako se to i očekuje. To je kada imate ekipu, ja ustvari nemam ekipu nego samo jednog čoveka koji sve to radi na pravi način, onda je proizvod takav kakav jeste. Srećna sam jer sam dovela liniju do izgleda kakvog sam želela. Ukoliko ste lepi i zgodni to ne znači da možete svašta obući  - rekla je Seka i dodaje:

- Slatkiše ovih dana generalno jesam zato što se baš, baš zdravo hranim. Nema šale, uskoro počinjem da treniram. Meni se takve krize dešavaju da sam mislila da sa mnom nešto nije u redu, međutim to je samo navika na slatko, bukvalno sam ovisnik. Sad jedem baš zdravo. Jedna stavr je neverovatna kod mene, kad mnogo ima svega - ja ništa, a kada ne vidim očima ja umirem - kaže pevačica.

Stariji sin Jakov krenuo je u školicu, a pevačica je otkrila da je tek sada i on sam svestan popularnosti njene, te da smatra da će sin postati zvezda Jutjuba.

- Nisam nikada umorna, meni je kad spavam šest sati isto kao normalan čovek 15 sati. Jakov je krenuo u školicu, dobro se snašao, baš sam srećna - kaže ona i dodaje:

- Jakov je za rođendan poželeo lanac oko vrata, zato što on smatra da je on reper i to ne treba nikako da mu se uskrati. On nosi kapuljače, želi lanac, kakav god da je samo da je lanac. Uzeo je i moje, ali sam mu rekla da ne uzima moj jer je to za žene. Morala sam da mu kupim, pa je hteo u školicu da nosi i prebaci preko duksa da se vidi, ali sam mu rekla da to nije lepo. Sve mi vuče na to da će on biti zvezda Jutjuba, voli to sve. Mene često snima, kada uđem u njegov telefon ja se sama iznenadim kada vidim sta sve ima o meni. Tek sada je svestan ko je njegova mama - rekla je pevačica.

Ističe da bi rado podržala sina ukoliko u budućnosti poželi da započne karijeru jutjubera.

- Naravno da bih ga podržala zato što su meni to divne stvari, to je nekako nova generacija. S druge strane samo da to bude lepo, kulturno i ne bude preterivanja jer danas svašta slušamo od gejmera i jutjubera, psovke preovladavaju. Samo da bdue fino i kulturno, koliko se može naravno - ističe Seka.

- Jako je važno, ali ne treba da ustanu samo žene kada je ovakva stavr u pitanju, već svi, svi mi imamo decu, neko čak taksijem šalje decu u školu, ali to nije ni bitno to nažalost svuda može da se desi. Moramo da se uozbiljno što se tiče tih stvari i ustanu i oni što su bili na Litijama i oni na Gej paradi. Moramo svi da ustanemo, ovo nije šala - kaže pevačica.

Detaljnu izjavu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ma, kakvo crno i zlatno! Seka zagrmela u crvenom leopardu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    29. septembar 2022 | 13:39

    Ove pevaljka se istripovale da du bitne i da su nekakvi filozofski glasovi razuma...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA