Oglasio se drug dečka koji je pretukao ženu i dete: Družiš se sa njim, pa saznaš da je monstrum

Na Tviteru je eksplodirala informacija o mladiću koji je pretukao sestru tiktokerke Uki Ku

  • 0
Una Kablar Printskrin: Facebook,Instagram/uki_q

Popularna TikTokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Ku, objavila je stravičan video na kom se mogu videti povrede koje je zadobila njena sestra, od strane njenog supruga.

Sada se oglasio i drug 23-godišnjeg dečka, koji je užasnut njegovim ponašanjem.

- Smeješ se zaj*bavaš sa osobom pričate i pokazujete jedno drugom da ste braća i onda jednog dana saznaš da je lik sve što mrziš kod osoba i protiv čega se boriš da zaštitiš svoje sestre drugarice i svaku drugu devojku ovog sveta - napisao je mladić uz fotografiju sa Damjanom, a potom izneo svoj stav o postupku druga:

- Blejiš piješ bezbroj piva muvaš devojke i onda dobiješ info da je prebio ženu i dete i da je monstrum od čoveka. Jezivo koliko čovek može da pogreši u proceni i koliko neko može da sakrije svoje pravo lice - napisao je on, i dodao:

- Nažalost živimo u svetu gde svaki dan moraš sve više da se čuvaš paziš i strahuješ pogotovo ako si žena. I sutra kao treba da pustim svoju majku sestre ili drugarice na ulicu same i da strahujem da li će bezbedno doći kući. E, pa j*bem ti seme u kakvom svetu mi živimo.

Video: U ovakvom izdanju je niste videli: Izazovna voditeljka jutarnjeg RTS-a u zelenom kupaćem na plaži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA