Marija Šerifović besna zbog prebijanja sestre Uki Q: Želim da čujem da je danas uhapšen, ali ne i pušten

- Inače, ovaj lepotan, dečak, nije tukao samo svoju ženu, suprugu. Tukao je i bebu od dva meseca, veliki vernik - rekla je pevačica

  • 1

Pevačica Marija Šerifović oglasila se putem društvenih mreža nakon stravničnih snimaka koje je objavila tiktokerka Una Kablar objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i dete od dva meseca, doživeli sinoć stravično fizičko nasilje.

Marija je reagovala na nasilje koje su sinoć pretrpele sestra poznate tiktokerke i njena beba od dva meseca navodno pretrpele od muža, odnosno oca svoje bebe.

- Zamisli u državi u kojoj društvene mreže gore, ali gore od aktuelne teme i ovog bolesnika, ti uhvatih ui devojku prebiješ do padanja u nesvest, pa onda dok je u nesvesti malo joj lupaš glavu o pločice. Ajde sada ti malo u buvaricu da ideš - rekla je besna Marija.

Pevačica je još besnije nastavila zbog saznja da nasilje nije pretrpela samo nesrećna devojka, već i beba stara samo dva meseca.

- Inače, ovaj lepotan, dečak, nije tukao samo svoju ženu, suprugu. Tukao je i bebu od dva meseca, veliki vernik - rekla je pevačica besno i na kraju opsovala.

- Želim danas da čujem da je ovaj dečko koji je razvalio svoju suprugu od batina i prebio svoje dete, bebu od dva meseca, uhapšen, ali ne i da je odmah danas pušten - završila je Marija.

Podsetimo, Sara H. oglasila se danas nakon što ju je sinoć navodno brutalno pretukao muž, koji je i priveden licu pravde, što je potvrdilo Drugo javno tužilaštvo za Telegraf.

Drugo osnovno javno tužilaštvo za Telegraf je izjavilo:

- Dana 28.9.2022.godine oštećena S.H. nakon pregleda na VMA, gde su joj konstatovane lake telesne povrede, pristupila je u PS Rakovica i prijavila nasilje od strane supruga D.H. koje je izvršeno u porodičnom stanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA