≫ 

Toni Cetinski osumnjičen da je kupio lažnu potvrdu o vakcinaciji protiv korone

Toni je tokom jeka pandemije bio jedan od možda i najglasnijih antivaksera među javnim ličnostima

  • 1
Beogradsko proleće, Toni Cetinski Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Pevač Toni Cetinski je među 232 osumnjičene osobe iz Hrvatske za koje se sumnja da su kupili lažnu Kovid potvrdu o vakcinaciji.

To znači da će se i protiv njega, kao i protiv ostalih koji se sumnjiče da su dali mito kako bi dobili potvrde, provesti istraga, piše 24sata.hr.

Inače, hrvatska policija je juče uhapsila 12 osoba koje se sumnjiče da su se organizirali grupu u sklopu koje su za novac prodavali Kovid potvrde ljudima koji nisu vakcinisani.

Toni je tokom jeka pandemije bio jedan od možda i najglasnijih antivaksera među javnim ličnostima, a u jednom od svojih lajvova izjavio je sledeće:

- Uopšte se više ne plašim korone, plašim se trenutka kada krene represija i kada će krenuti nasilno da vakcinišu one koji ne žele da se vakcinišu. To me jako zanima i plaši. Ko će mene naterati da se vakcinišem ako ja to neću? Ko hoće, slobodno, nemam ništa protiv - rekao je pevač na početku svog obraćanja u video lajvu emitovanom 2020. godine.

Pevač je Toni je tom prilikom izjavio da ne želi da se vakciniše i da je strogo protiv vakcinacije, te da će to uraditi samo ako ga silom budu vakcinisali.

- Možete me ućutkati na neko vreme, ali me ne možete vakcinisati. Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo da se vakcinišemo, pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, ili nas uspavajte, pa silom vakcinišite - rekao je Cetinski.

Video: Cetinskog smo pitali za razliku između narodnjaka i cajki: On pomenuo donji veš pa prekinuo intervju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA