"U pitanju je psihopata i sociopata, treba ga kastrirati": Karleuša iznela stav o serijskom silovatelju

- Pod jedan, po pogledu, govoru tela, a najpre po onom što je govorio, jasno je da je reč o duboko poremećenom čoveku - napisala je Jelena

  • 19
Jelena Karleuša Igor Milošević silovatelj Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, Twitter/Sabljalo

Nakon što je pre dva dana objavljen intervju sa serijskim silovateljem Igorem Miloševićem, koji je nedavno pušten na slobodu, nastala je prava zbrka u javnosti, posebno na društvenim mrežama.

I dok jedni smatraju da ovakvim osobama ne treba da se daje medijski prostor, drugi misle da je sasvim u redu intervjuisati ga, posebno kako bi što više ljudi videlo njegov lik i kako bi bili oprezniiji.

Jedna od onih koji drže ovu drugu stranu jeste i Jelena Karleuša. Pevačica takođe, smatra da je Milošević psihopata i da ga treba hemijski kastrirati.

- Pažljivo sam slušala i gledala video intervju koji je silovatelj dao Informeru. Slušala sam šta je govorio i između redova. Ovo je moj zaključak. Pod jedan, po pogledu, govoru tela, a najpre po onom što je govorio, jasno je da je reč o duboko poremećenom čoveku. Psihopata i sociopata. Opasan seksualni devijantni predator. Po onome što je govorio, koren problema potiče još iz najranijeg detinjstva kad je zlostavljan, itd… Takođe, ne vidim kajanje. Znači, opasan bio i opasan ostao po društvo. Ali taj čovek je pred zakonom odležao svoje i slobodan je. Što bi on rekao: "Imam slobodu da radim šta hoću, a da li ću ili neću, to je druga stvar". Postavlja se pitanje kako i zašto držati u zatvoru nekog ko je kaznu odležao. Tu je koren problema našeg zakona. Smatram da silovatelji moraju da budu kažnjeni hemijskom kastracijom. Država mora da nađe način da doživotno drži pod kontrolom takve, a to je nemoguće, i društvo mora da zna da zatvor ljude ne menja. Samo ga fizički sprečava da radi to što je naumio - napisala je Karleuša i dodala:

Jelena Karleuša Printskrin: Instagram/ karleusastar

- To što je dao intervju za Informer ja ne vidim kao bitan problem, jer na Netflixu stalno gledam dokumentarce gde se intervjuišu masovne ubice, zločinci i tako dalje. Ništa novo ni šokantno - napisala je ona.

Video: JK uživa kraljevski: Prljavo roze čarolija u dnevnoj sobi a onda izlazak na rajsku terasu i baštu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    29. septembar 2022 | 18:45

    E da se ti nisi oglasila, mi ništa ne bi znali.

  • Crvenkapa

    29. septembar 2022 | 19:02

    Ti se ne moras bojati nisi njegov tip..

  • Pera

    29. septembar 2022 | 19:07

    Ma idi begaj da se ti nisi oglasila mi ne bi znali ..Bolje ući- vezbaj pevanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA