"Dolazio mi je na vrata, nisam spavala u svom stanu": Zorannah pružila podršku Uninoj sestri, pa poručila ovo

Nedugo nakon što je objavljeno da je nesrećna devojka navodno brutalno pretučena od strane svog partnera, veliki broj javnih ličnosti je na društvenim mrežama oštro osudio čin nasilja, a sada je reagovala i blogerka

  • 0
Zorana Jovanović Zorannah

Printskrin: Instagram/ zorannah

Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah osudila je napad na rođenu sestru tiktokerke Uki Q, Saru H. i ispričala kroz kakvu traumu je ona prošla.

Nedugo nakon što je objavljeno da je nesrećna devojka navodno brutalno pretučena od strane svog partnera, veliki broj javnih ličnosti je na društvenim mrežama oštro osudio čin nasilja. Marija Šerifović je zatražila zatvorsku kaznu za njenog supruga Damjana (23), a sada je reagovala i blogerka.

Ona je na svom Instagram storiju šerovala snimak iz Urgentnog centra na kojem se vide povrede mlade Sare, upitala se: "zašto Instagram briše snimak povreda nakon stravičnog nasilja", a potom zatražila da se zakon pooštri i ispričala šta se njoj desilo pre nekoliko godina.

- Kada sam ja imala osobu koja me je psihički maltretirala i dolazila mi na vrata, policija nije mogla ništa. Ne mogu ni da mi daju zabranu prilaska, jer on živi dovoljno daleko od mene. U ovom slučaju, u drugom gradu i na drugoj opštini. A, to što ja dve godine nisam dolazila u svoj grad i što dve godine nisam spavala u svom stanu kad dođem u Srbiju to je nebitno? Ko meni garantuje da on meni neće prići da me prebije i da me siluje - pitala je Zorannah.

Video: Zorannah nam je otkrila zašto ne veruje u novogodišnje želje i odluke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA