Pevač se prisetio nezgode iz mladosti: Pao sam u jarak, ostao sam, prvi put sam osetio strah

Uspeo je da se izvuče iz jarka te kada je te večeri legao u krevet, odmah mu je pala na pamet i melodija i tekst

  • 0

Hrvatski pevač Zlatko Pejaković (72) otkrio je kako je nastao jedan od njegovih najvećih hitova, a koji je napisao sa samo sedamnaest godina.

Naime, muzičar je pesmu "Čerge" napisao nakon što je upao u jarak pokraj puta, a njegovo društvo je otišlo bez njega pa je ostao sam i prestrašen.

- Ja sam se slučajno oskliznuo, oni su otišli dalje pevajući, sve to divno krasno, niko se ne osvrće, niko ne pita de je Žlica, i ja sam tu prvi puta u svom životu osjetio jedan veliki strah. Ti čuješ njih, ali oni su sve dalje i dalje - prisetio se Željko za IN magazin.

Uspeo je da se izvuče iz jarka te kada je te večeri legao u krevet, odmah mu je pala na pamet i melodija i tekst.

- I sećam se samo da kad sam legao da mi je prošlo kroz glavu Čerge, pokraj njega idu, prazna duša tiho jeca... - ispričao je.

Prisetio se muzičar i mladih dana.

- Nisam ništa, ja sam bio tabula raza! Ja sam samo znao da pevam, znam sam da treba neku školu završiti. Otac i majka se nisu baš mnogo pleli oko mene, da me teraju na neka učenja i tako dalje, nego sam ja sam po sebi, nisam baš hteo biti zadnji u razredu, ali sam bio brate mili, prvi što se tiče gluposti i idiotluka - kazao je.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA