Milica Pavlović dve nedelje uživala na odmoru u Grčkoj: Svakog jutra je imala tajni ritual

Pavlovićeva je odmor "podelila" na tri prelepe destinacije,  prvo je otišla na Mikonos u jedan od najluksuznijih hotela, a zatim u Atinu, pa u Paros

  • 1

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović imala je veoma uspešnu letnju sezonu tokom koje je od juna do septembra nastupila čak 70 puta.

Album "Posesivna" osvojio je srca publike, te je svaki klub, diskoteka, ali i trg na kojem je pevala bio krcat.

Iako je tempo bio naporan, Milica je uspela sve da idrži, te je trudom i sa mnogo ljubavi završila svaki nastup, a onda je rešila da ode na zasluženi odmor.

Pavlovićeva je odmor "podelila" na tri prelepe destinacije u Grčkoj.  Prvo je otišla na Mikonos u jedan od najluksuznijih hotela, a zatim u Atinu, pa u Paros. Društvo joj je pravila drugarica Kristina Perić sa kojom je objavljivala storije na Instagramu, a na kojima su pokazale da se "ludo" zabavljaju.

Milica je poznata kao neko ko izuzetno vodi računa o ishrani i izgledu, ali je tokom tih dana rešila da da sebi malo oduška, te je jela različite specijalitete koje su Grci spremali.

Ono što nije preskočila nijednog dana odmora, jeste "tajni" ritual, a to je ispijanje čaja kako bi sačuvala glasne žice za sve nastupe koji je čekaju ovih dana, a jedan od njih je i koncert u Leskovcu 11. oktobra koji Milica sa zadovoljstvom isčekuje.

Neke od fotografija koje je objavila Milica Pavlović tokom odmora u Grčkoj, pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA