≫ 

Nakon što je osuđen na godinu dana zatvora, policija izvodi Uroša Ćertića iz Zadruge: Preti mu još jedna kazna

Ćertića je napustila nevenčana supruga Ivana P. zbog porodičnog nasilja, zbog čega je i trebao da bude saslušan

  • 2
Uroš Ćertić Foto: Marko Jovanović

Uroša Ćertića krajem oktobra bi policija trebalo da sprovede na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, prenose beogradski mediji.

Naime, Ćertić je trebao danas da bude saslušan zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, ali se on na saslušanju nije pojavio, niti je opravdao svoj izostanak.

- Kaskader danas nije došao na saslušanje i zbog toga će biti naloženo policiji da ga dovede na sledeće saslušanje - rekao je nezvanični izvor za Kurir.

Podsetimo, Ćertića je napustila nevenčana supruga Ivana P. zbog porodičnog nasilja, zbog čega je i trebao da bude saslušan.

Nekadašnja manekenka prijavila je kaskadera u martu prošle godine, kada je stavila tačku na njihov odnos. Ona je navela da ju je uz pretnje čupao i davio.

Osim toga, kaskader i učesnik "Zadruge" je pre dve godine završio u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja, kada je vitlao pištoljem po ekspozituri jedne banke, a prošle nedelje je priznao krivicu i osuđen je na godinu dana zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivko

    30. septembar 2022 | 17:05

    Vitlao pistoljem po ekspozituri banke? To se zove razbojnistvo.. Zar nas zakon ne kaze za pistolj 2 god zatvora? Sudijaaa

  • Dr

    30. septembar 2022 | 18:59

    Hapse silovatelja a i ovaj nije bolji a šeta se na slobodi. Smestite spodobu u ćorku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA