≫ 

Ana Bekuta poziva na revoluciju: Evo šta očekuje za nasilnike i silovatelje

U danima za nama mnogo loših vesti potreslo je Srbiju

  • 3
Zvezde granda Foto: ATA Images

Scene koje se tiču serijskog silovatelja Igora Miloševića koji je pušten na slobodu nakon odsluženja kazne, i užas koji je preživela sestra naše poznate tiktokerke Une Kablar, Sara Hadžić, potresli su široke narodne mase, pa je povodom toga reagovala i Ana Bekuta.

Ana se danas o pomenutim temama oglasila na svom Instagram nalogu, gde je uz simboličnu sliku poslala jaku poruku svim pripadnicama nežnijeg pola.

- Devojke, žene, devojčice - vreme je za revoluciju! Ne možemo, ne smemo i ne treba više da ćutimo i gledamo kako se iz dana u dan žene oko nas ponižavaju, maltretiraju, siluju i biju! Osuđeni silovatelji moraju biti hemijski kastrirani i tako fizički trajno onemogućeni da ponove svoje zlodelo. Ja se zalažem i apelujem da se takav zakon u našoj zemlji donese odmah - piše Ana i nastavlja:

- Drugog izbora očito nema. Neću da živim u društvu i na planeti gde je žena građanin drugog reda, gde svaki dan čitam vesti o silovanju i fizičkom nasilju nad ženama i gde se svaki dan traži opravdanje za pakao koji preživljavaju. "Ali, ona je..." , "Ali, ima druga strana...". "Ali, mogla je..." Marš bre! Nema ali! nema ali i nema opravdanja! Silovatelji i nasilnici nisu samo manijaci s ulice, silovatelji i nasilnici su u porodicama, školama, na fakultetima i poslovima! Na svim tim mestima su i žene kojima se ne veruje i koje se ućutkuju metodom ali  - napisala je Ana Bekuta.

Podstimo, juče je u medije dospela gnusna vest o mučkom nasilju koje je pretrpela sestra tiktokerke Une Kablar, Sara Hadžić i to, kako se navodi, od svog supruga D.H. Njemu je izrečena je mera zabrane prilaska kao i jednomesečni pritvor.

Video: Ana Bekuta u leopard stajlingu stigla na snimanje Zvezda Granda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA