≫ 

Ceca: Uskoro ćete saznati koga iskreno volim, u mom životu nije uvek sve bilo kako sam želela

"Verzije mog života u javnosti ima raznih: pravih, lažnih, tendecioznih, izmišljenih", istakla je pevačica

  • 2
Svetlana Ceca Ražnatović Blic televizija Ceca Show Foto: Miloš Nadaždin/Blic TV

Ceca Ražnatović je otvorila vrata svog doma za kamere, pa će javnost imati priliku da nju i njenu porodicu vidi u do sada neviđenim izdanjima i raspoloženjima.

Već dugih 35 godina javnost intrigira kako izgleda život balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović unutar vile u Ljutice Bogdana 3. Nikada do sada Ceca nije otvorila vrata i pokazala kako izgleda života unutar najpoznatije kuće u Srbiji, ali i šire.

- Već mesecima unazad kamere Ražnatoviće prate u stopu. Sa Veljkom su bili i na njegovim treninzima, mečevima, upoznali se sa njegovim privatnim životom daleko od očiju javnosti. Kako izgleda kada provodi vreme sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom. Kamere su imale prilike da zabeleže šta se sve dešava u životu Anastasije, s kim se druži, gde odlazi tokom dana, kako sprema pesme u studiju, odlazi na poslovne sastanke, fotografisanje za magazine i brojna druga dešavanja koja prate najmlađu muzičku zvezdu u Srbiji - objašnjava izvor koji je do detalja upućen u projekat i dodaje:

- Ceca će do sada otkriti veliki broj tajni iz života. Videćemo neke stvari iz bliske budućnosti koje su se dogodile u njenom životu i u potpunosti promenuli tok istog. Ali i evociraće događaje iz prošlosti koji su obeležili njen život. Osim toga, videćemo kako izgleda unutrašnjost kuće i kako funkcioniše život Cece i njene sestre Lidije koju javnost nikada do sada nije videla kako daje intervjue - dodaje izvor. Kako je Ceca objasnila, sa nestrpljenjem iščekuje da publici prikaže svoj igrani dokumentarni program.

- U mom životu nije uvek sve bilo kako sam želela. Verzije mog života u javnosti ima raznih: pravih, lažnih, tendecioznih, izmišljenih. A kakav je zaista moja svakodnevnica daleko od scena i kamere? Koga ja istinski volim, ko me najbolje poznaje, u čemu uživam, ko me najlakše izbaci iz takta? I koliko se zaista trudim da mi život bude lep videćete u serijalu koji je pred vama. Nakon više od 35 godina karijere i javnog život otvaram vrata svog doma za kamere koje će pratiti moju porodicu i mene. Dobro došli - izjavila je Ceca ovim povodom.

- Gledaoci će imati prilike da vide način mog života, samo što će ovoga puta biti intenzivnije, biće mnogo stvari pokazano iz mog života, kako to izgleda danas i kako je izgledalo nekada - ispričala je Ceca u najavi ovog serijala i istakla:

- Mislim da ću uspeti da se snađem, a za ostale članove porodice nisam sigurna, ali će se prilagođavati. Sada kada pokazujem svoj život, za mene je to jedno novo iskustvo. Oni rastu uz kamere i pratnju medija od kada su mi bili u stomaku - izjavila je Ražnatovićeva.

Anastasija: Kao dete sam već počela da se pojavljujem na TV

I Cecina naslednica oglasila se povodom serijala koji uskoro kreće.

- Prisutna sam u javnosti od mog 29. dana. Mama me je tada iznela na televiziju. Tada je sve počelo - ističe Anastasija.

Iako je godina pristuna na televiziji, mlada muzička zvezda i dalje kaže da se nije u potpunosti navikla.

- I dalje se učim i snalazim kada je javni život u pitanje, jer ovo može da bude i te kako naporno. Ali mislim da mi sve bolje ide - iskrena je Anastasija.

U ekskluzivnom igrano-dokumentarnom serijalu “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show”, porodicu Ražnatović upoznaćete iz drugog ugla. Emitovanje će početi 7. oktobra u večernjem terminu, a gledaoci će imati prilike već u prvoj epizodi da upoznaju sve članove porodice. Igrano dokumentarni serija “Ceca i deca”, prva sezona serijala “Ceca show”, možete pratiti na „Blic TV“, odnosno na MTS kanalu 115.

Video: Ceca kao zebra: Ražnatovićeva opet došla u crno-belom stajlingu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA