≫ 

Najlepša srpska političarka brani predsednika od napada

- Nastavite da pisakarate, crtate, ispoljavate na razne načine vašu slabu tačku, a to je Aleksandar Vučić - rekla je ona

  • 4
Ana Grozdanović Printskrin: Instagram/grozdanovicana_

Mlada političarka i članica Socijalističke partije Srbije Ana Grozdanović, odgovorila je na napade hrvatskih medijia upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Naime, ministri u vladi Srbije osudili su danas pisanje hrvatskog magazina "Ekspres", na čijoj naslovnoj strani se predsednik Srbije Aleksandar Vučić poredi se nacističkim zločincem Adolfom Hitlerom, a Srbija navodi kao fašistička država, a povodom toga oglasila se i Ana.

- Hrvatski list dodirnuo je profesionalno i moralno dno stavljajući Predsednika Aleksandra Vučića, mađarskog Premijera Orbena i italijansku pobednicu izbora Đ Meloni na nastrovnu stranu lista, sa nevešto nacrtanim brkovima koji su bili moderni u vreme Adolfa Hitlera. Predsednik naše lepe Srbije njima smeta jer ga se boje, istorije koja ne bledi, ma kojom farbom je oni farbali, ma koje god oni laži pisali! U jedno sam sigurna, da ih boli Vučićeva snaga-hrabrost! Kojom se bori da se zločini ne zaborave! Dok nam je Vučića oni mogu samo svoju mržnju da sprovode na papiru i to je sve. A sada ćemo videti da li će reagovati neko iz Evrope. Baš me zanima - napisala je političarka, i dodala:

- Apsurdno je da Hrvatska, Predsednika Srbije - države koja je dala najveće žrtve u Drugom Svetskom ratu etiketira kao fašistu!

- Nastavite da pisakarate, crtate, ispoljavate na razne načine vašu slabu tačku, a to je Aleksandar Vučić! Samo jedno znajte, nikada ne možete biti kao on zbog toga vas razumem čemu ovolika zloba u vama - zaključila je Ana.

Video: Strogi editorijal Ane Grozdanović za Telegraf: Ona je članica Socijalističke partije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA