Posle svadbe, Anja Mit progovorila o prinovi: "To je nešto što ne može da se sakrije"

- To ne može stvarno da se planira. Očekivala sam takvo pitanje - rekla je Anja

  • 1
Anja Mit, crkveno venčanje

Foto: ATA Images

Anja Mit nedavno je rekla "da" svom izabraniku, pilotu Ognjenu Vesiću. Gumica je uzela njegovo prezime, a svoje zadržala kao umetničko.

Smatra da se, otkako je postala gospođa Vesić, nije uozbiljila, jer je to nešto što dolazi vremenom.

Ona je naglasila i da je očekivala kada će javnost početi da se raspituje o prinovi, iako ona još ni sama ne zna kada će se ostvariti u ulozi majke.

- Mislim da ozbiljnost dolazi vremenom. Možda vam delujem tako, ali sigurno za mesec dana ne mogu da se promenim. Istina je da sam srećnija, ispunjenija i smirenija – počela je Anja i otkrila da su njihovi prijatelji oduševljeni svadbom koja je nedavno bila.

- Ljudi nas još uvek zovu i ono što je posebno važno, kažu mi da nikada nisu videli srećnije i veselije mladence. To je svadba kakvu sam želela i o kojoj sam maštala. Da počnemo od pripreme, pa do muža što je najvažnije, pa onda do celokupnog slavlja. Nadam se da ću tako srećna i nasmejana biti uvek!

Osnivanje porodice je, pak, još "na čekanju".

- To ne može stvarno da se planira. Očekivala sam takvo pitanje. Da to sve mi znamo, bili bi androidi, ali kad bude, svi će znati. To svakako ne može da se sakrije - kaže Anja za "Grand".

Video: Anja Mit se udala za pilota i odigrala prvi ples uz pesmu Muškarčina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    1. oktobar 2022 | 20:23

    E za tebe mi bas drago. Bas si neiskvarena osoba i prirodna.Zelim vam puno dece i sreće u braku.Lepotice uživaj u ljubavi i sreci .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA