"Ponosna sam na Kristijana, idem po njega": Kristina se oglasila i podržala brutalno nasilje svog partnera

Kristijana i Emila je u Šimanovcima dočekala policija, a nakon hapšenja oglasila se Golubovićeva verenica Kristina Spalević, koja je u šestom mesecu trudnoće

  • 25

Nakon brutalnog okršaja u Zadruzi, kada su Kristijan Golubović i Emil Kamenov pesničili Uroša Ćertića, produkcija je donela odluku da obojica budu diskvalifikovani.

Njih dvojicu je u Šimanovcima dočekala policija, a nakon hapšenja oglasila se Golubovićeva verenica Kristina Spalević, koja je u šestom mesecu trudnoće.

- Upravo sam krenula po Kristijana, ponosna sam i uopšte nisam razočarana u njega. Razumem čelnike zašto su doneli ovakvu odluku, ali bih volela da su isto, ravnopravno doneli istu odluku i za Ćertića, ali dobro, ne bih se mešala u to - počela je ona i dodala:

- Kristijan je još jednom pokazao da je u stanju da rizikuje sve svoje zarad neke pravde, možda čak i sulude i za osobe koje to ne zaslužuju, ali on je takav. Evo idem po njega i to je to! Ništa mu ne zameram, jedva čekam da ga vidim! - rekla je Spalevićeva za "Srbija danas".

Podsetimo, nakon brutalnog fizičkog okršaja, produkcija je donela odluku da diskvalifikuje Kristijana i Emila koji su burtalno pretukli Uroša.

- Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz Zadruge jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani - glasilo je pismo Velikog šefa.

Video: Kristijan napao i pretukao kaskadera Ćertića: Ludilo u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    2. oktobar 2022 | 17:26

    Pa zdravo Kristina, toliko sam oduševljen koliko te priroda majka nagradila sa to malo mozga i pretpostavljam da si srećna zbog toga. Treba da uživaš pored kriminalca i da mu roditelji dete.

  • dex

    2. oktobar 2022 | 17:10

    Ponosna si što je prebio čoveka????

  • Rv

    2. oktobar 2022 | 17:11

    Pod hitno zadrugu zatvoriti dok je vreme na nebude posle kasno tuce pasti mrtva glava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA