Jovana Jeremić zaplakala zbog roditelja: Prvi put se pojavili u javnosti, pa priznali šta im smeta kod nje

Jovanini roditelji nikada do sada nisu stali ispred kamere, ali se nisu libili da priznaju detalje njenog detinjstva i sve ono što joj zameraju bez obzira na uspeh koji je neminovan

  • 1
Jovana Jeremić

Printskrin: Telegraf

Roditelji Jovane Jeremić, Olga i Miodrag, prvi put su stali pred televizijske kamere. Oni su bili iznenađeni kad su videli novinarsku ekipu u Ljigu, gde godinama unazad žive. 

Jovanini roditelji nikada do sada nisu stali ispred kamere, ali se nisu libili da priznaju detalje njenog detinjstva i sve ono što joj zameraju bez obzira na uspeh koji je neminovan.

- Ja sam samo jedna prava majka. Ponosna sam na Jovanu, ali malo treba da prikoči. Nikada nisam davala izjave za televiziju. Jovana je kao devojčica bila mnogo dobra. Sa dve godine je više znala šta treba reći nego sada. Često posle emisije vikendom koju gledam, često joj kažem da malo prikoči. Teško je vreme i mora da bude malo mirnija varijanta - rekla je Jeremićkina majka.

I otac je prokomentarisao svoju ćerku.

- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: "Bravo ćerko, samo napred!" Ne dopada mi se to njeno često pominjanje se*sa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje - rekao je njen otac.

- Pratim šta se piše o njoj, kada sam slobodan čitam. Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove. - dodao je on.

Jovana je u jednom momentu i zaplakala. Ona je stala pored svojih roditelja i kroz suze ispričala:

- Televiziju sam stavila ispred sebe. Bez svega mogu, ali bez svog posla ne mogu i to je kod mene jednostavno. To svako treba da zna, ko me ne prihvati takvu ni ne treba mi. Ne tražim mnogo samo od nekoga ono što najviše košta, a to su ljubav uspeh i poštovanje - rekla je Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Video: Roze moćni rendžer? Ne, to je Jovana Jeremić: Voditeljka snima figuru u teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko

    2. oktobar 2022 | 21:47

    Plašim se da je za ovu ženu već kasno za lečenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA