Lepa srpska političarka Ana Grozdanović se javno zahvalila Dačiću: "Mi smo ništa bez našeg šefa Ivice"

Ana je javno, putem Instagrama, zahvalila predsedniku SPS-a Ivici Dačiću na svemu što je učinio za stranku, ali i za savete koje joj je dao

  • 11
Ana Grozdanović Printskrin: Instagram/ anagrozdanovicc

Najlepša srpska političarka Ana Grozdanović nije poznata samo po lepoti. Članica Socijalističke partije Srbije za poslednjih godinu dana uradila je mnogo za svoju državu, a da njena humana dela govore da misli i o onim najugroženijima. 

Ipak, da je i dalje skromna i da poštuje starije kolege u stranci, govori njena poslednja objava na Instagramu.

Ana je javno, putem Instagrama, zahvalila predsedniku SPS-a Ivici Dačiću na svemu što je učinio za stranku, ali i za savete koje joj je dao.

- Oni koji me znaju, znaju koliko ne umem da laskam, ali dela šefa partije ne mogu drugačije da iznesem osim sa divljenjem i zahvalnošću. Trebaš biti ozbiljno veliki čovek da mladoj osobi kažeš,bravo! Nama mladima to mnogo znači. A mi to imamo od našeg šefa. Nedelja je, bila sam na pričesti, došla kod kuće i razmišljam šta sam sve uradila u prošlih godinu dana… I dođem do jednog zaključka, a to je mišljenje naroda, da smo mi kao mi na terenu ništa bez našeg šefa Ivice Dačića. Nije narod nas glasao zbog promo materijala tokom kampanje, već ću vam preneti do slova šta su ljudi govorili. "Mi glasamo za Ivicu, svi dajete isto u kampanji, ali nama treba Ivica, to je čovek koji je učio od najboljih, to je mudar političar zahvaljujući kome su mnoge zemlje povukle priznanje Kosova, čovek koji ume da vodi državu i politiku takav nam treba. A ti sto si mi dala ovo hvala ti, ali da ti kažem da ste vi ništa bez Ivice" - počela je Ana i dodala:

- Šefova parola tokom ove kampanje je bila Vučić predsednik, Dačić premijer. Što znači da je svako od nas na štandu to govorio narodu. I narod je pokazao kome veruje, a to su ta dva čoveka u Republici Srbiji . Ponosna sam na Ivicu Dačića. Može neko sujetan ili nezahvalan reći drugačije, ali ovakav čovek se dva puta ne rađa! Koji gleda da svakog ispoštuje i bude fer prema svakom. Ja sam u jednom trenutku bila jako ljuta i on meni da savet zlata vredan. "Ti samo budi vredna i fer prema ljudima sa kojima sarađuješ, nikada ne dozvoli da te nešto ponese, jer vreme je pokazatelj i naplata najbolja. Kako seješ - tako žanješ. Jesu me tada mnogi prodali, što bih ja rekla, i sada kada se okrenem da vidim gde su ti ljudi, shvatim da im život naplaćuje. Uvek oprostite, i pustite vreme da naplati, a vi nastavite da budete vredni - napisala je ona.

Video: Strogi editorijal Ane Grozdanović za Telegraf: Ona je članica Socijalističke partije Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psihijatar

    2. oktobar 2022 | 20:34

    Kako je ovo bedno priznanje, kako je ovaj narod jadan, večito nekog diže u nebesa u nadi da će i njemu pripasti neka "mrvica" ... Bruka, samo što ovakvi i ne znaju šta je sram i stid...!

  • Boža zemunac

    2. oktobar 2022 | 21:28

    E, moj glupi narode.

  • zubac

    2. oktobar 2022 | 20:41

    Nestasica na trzistu plastike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA