"Voleo bih da se vratim u rijaliti, dobro utičem na decu": Prvo obraćanje Kristijana, ovo je poručio Urošu

- Neće doći do tužbe, jer nema povreda. On je imao sa mnom normalnu komunikaciju nakon incidenta

  • 15
Kristijan Golubović, Emil Kamenov Foto: ATA Images

Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića, kojeg su brutalno udarali pesnicama u rijalitiju, a po napuštanju stanice otkrili su svoju stranu priče.

- Pokušao sam Necu da odbranim, bilo je koškanja, par udaraca. Nisam imao nameru da ga prebijem. Mnogo nas je maltretirao, i Valentinu je udario noćas. Kad vi imate jednog rođenog sadistu koji maltretira decu, koji je Makedoncu iščupao pramen kose iz korena, koji nam je pokrao stvari... - rekao je Kristijan.

- Neće doći do tužbe, jer nema povreda. On je imao sa mnom normalnu komunikaciju nakon incidenta. Govorio mi je da nije mene maltretirao... Nisam mogao da dozvolim da se brukamo kao gosti pred Bugarima i Makedoncima. Videću kako ću da vratim kaznu. Dogovoriću se sa Željkom Mitrovićem, on mi je prijatelj. On zna da spremam svadbu, rođenje deteta. Većinu novca sam uzeo unapred, moramo da se dogovaramo. Nadam se da ću se vratiti u rijaliti, utičem dobro na decu unutra - rekao je Kristijan.

- Kakva je situacija... Sve je dobro, šta da kažem - dodao je Emil.

Video: Brutalno batinanje u Zadruzi: Kristijan i Emil zakivali pesnicama Ćertića, stravične batine su pale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    2. oktobar 2022 | 23:32

    Pa ti pricas o milionima evra !????? O porseima .jahtama kilogramima zlata ?????? Sta je za tebe 50 000 evra !????? Ruzno je da cvilis mitrovicu za taj "tricavi" novac !!!! Plati to ko gospodin pa napravi svadbu od 4000 ljudi u hajatu..... Ili nema ker za sta da te ujede !???

  • Miro

    2. oktobar 2022 | 23:31

    Zato i jesmo tu gde jesmo...

  • 😷😷😷😷😷

    2. oktobar 2022 | 23:24

    Ne da itices dobro nego nije normalno kolko ke dobro, sva nam deca skoro narkomani i kriminalci, cast izuzecima jer te ne gledaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA