≫ 

Milena Ćeranić imala lančani udes pred zakazanu tezgu: "Doživela sam ozbiljan stres"

Nesanica, pehovi i tenzija su neizostavni kada su u pitanju muzičari

  • 0
Milena Ćeranić

Milena Ćeranić Foto: Nikola Tomić

Pevači neretko ističu koliko je njihov život stresan i da nije sve glamur i sjaj, a Milena Ćeranić je upravo o tome progovorila, i otkrila kroz kakve nezavidne situacije je prolazila.

Jednom joj se čak dogodilo da je grom udario u pistu, a dok je ona čekala avion, a drugi put je učestovala u lančanom udesu.

- Nisam spavalica, gubim vreme dok spavam. Tih nekih 5, 6 sati odspavam i to mi je neki limit. Nekad spavam i manje - započela je Milena, pa otkrila detalje lančanog udesa u kom je i sama učestovala:

- Imala sam u utorak ozbiljan stres. Kad sam imala zakazan rođendan u Podgorici i imala sam lančani udes, rekla sam da me upišu i da moram da stignem na rođendan. Imala sam 20 minuta da se spremim. Morala sam tačno u 20h da dočekam slavljenicu. Desilo mi se da je došao avion na pistu, udario je grom i nas su vratili. Ozbiljan sam stres doživela, došlo mi je da odem peške - rekla je Milena i dodala da nije od onih da kasni:

- Ja na svoj posao nikad ne kasnim, jedino da se dogodi viša sila, da ne daj bože poginem ili umrem. Imam običaj da zakasnim, ali na posao nikad. Desilo mi se jednom da nisam stigla na svirku, jer smo čekali pet sati na granici.

Na poslovnom planu je i te kako ispunjena i uspešna, a pevačica otkriva kakva je situacija kada je ljubav u pitanju.

- Ja sam uvek zaljubljena. Trudim se da u svakom trenutku života nađem nešto što će me usrećiti. Mislim da treba ozbiljnu torturu da prođeš u životu i da shvatiš koje su to sitnice koje te čine srećnim. Pokretač mi je ljubav, prema prijateljima, prema porodici - rekla je Ćeranićeva u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Video: Milena Ćeranić posvetila pesmu Ratku Mladiću: Mladiću moj, problem je tvoj što si ti srpski heroj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA