Naslednice Merime Njegomir sa setom u glasu o majci: Prisetile se najlepših uspomena iz Skadarlije

Kolege i prijatelji su u njenu čast organizovali manifestaciju, a mnogobrojne ličnosti sa estrade su bile gosti ovog emotivnog događaja

  • 0
40 dana od smrti Merime Njegomir, pomen Foto: ATA Images

Merima Njegomir, legendarna pevačica narodne muzike izgubila je životnu bitku usled borbe sa rakom pankreasa prošle godine, te je u petak u njenu čast priređen događaj u kafani u kojoj je često za života boravila, a na kojem su se pojavile njene naslednice.

Iza sebe je ostavila neutešnu porodicu, a tu su i brojni saradnici, ali i poštovaoci njene karijere.

Prošlo je skoro godinu dana, otkako nas je napustila, a bol za njom ne jenjava. Kolege i prijatelji su u njenu čast organizovali manifestaciju, a mnogobrojne ličnosti sa estrade su bile gosti ovog emotivnog događaja.

Njene ćerke, Milica i Ljubica Njegomir, prisustvovale su ovom posebnom događaju i nisu krile koliko su emotivno podnele pomenutu manifestaciju.

- Svakako setno, ali i lepo. Toliko ljudi voli mamu i želi da joj oda čast, zaista neverovatno. Mi smo srećne zaista... - kazale su one.

Merima je baš u Skadarlijskoj ulici, upoznala je čoveka svog života Milana, a njihove ćerke, evocirale su uspomene i priznale šta za njih predstavlja ova beogradska četvrt.

- Od malena smo dolazile u Skadarliju sa roditeljima. Pamtim ovaj deo iz ranog detinjstva, slavili tatine rođendane, naše, a pevala je i mama... Najlepše uspomene imamo odavde... Ćevape nedeljom, menjali smo stalno kafane. Možda je to i razlog što smo oduvek volele da izlazimo - rekle su Ljubica i Milica u emisiji „Premijera - Vikend specijal“.

Video: Ana Bekuta na pomenu Merimi Njegomir: Uz nju došle i brojne kolege i estradne zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA