≫ 

Baka Prase ispitan u policiji zbog narkotika: Morao je da objasni sporni snimak sa obrisanog Jutjub kanala

Baka Prase je dao iskaz radi utvrđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga

  • 6
Baka Prase, Bogdan Ilić blur Foto: Nikola Anđić

Bogdan lić poznatiji kao Baka Prase saslušan je jutros u zgradi Uprave policije za grad Beograd, a razlog njegovog ispitivanja je navodno korišćenje nedozvoljenih supstanci u jednom od videea koje je plasirao na svom kanalu na Jutjubu, koji je sada ugašen.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Ilićevo saslušanje nema veze ni sa jednim slučajem o kojima je bio ispitivan do sada.

Imajući u vidu medijske navode, kao i video zapise na kojima je jutjuber navodno koristio supstancu nalik na narkotike i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika, Baka Prase je dao iskaz radi utvrđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Ilić je navodno morao da se izjasni kada su i gde ti video zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio navedene supstance.

Podsetimo, Bogdanu ovo svakako nije prvo saslušanje od strane oragana reda, a poslednje u nizu dogodilo se pre samo nešto više od desetak dana.

Posebno tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal je Bogdana 21. septembra pozvalo na saslušanje zbog sumnje da je putem interneta u određenom vremenskom periodu pozivao zainteresovane da "investiraju novac u tzv. “kripcxcto-projekat QubitTech”, koji je predstavljao platformu za piramidalno prevarno investiranje u posebne tzv. “blokčejn digitalne tokene”.

Video: Snimak Bake Praseta koji je ponovo pozvan na saslušanje u policiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA