"Ma kakav Marko, Maja čeka veće zverke, Cara i Janjuša": Sandra Rešič otkrila sve o Marinkovićevoj

- Marko je sipatičan da se igra sa njim, ali to je sve - rekla je ona

  • 1

Pevačica Sandra Rešić osvrnula se na trenutno aktuelna dešavanja u Zadruzi, ali i na uspeh koji je njena pesma doživela.

Bivša zadrugarka otkrila je da li je očekivala ovakav uspeh pesme.

- Nisam očekivala ovoliki uspeh pesme, ali s obzirom na to da je akapela pesme prošla veoma dobro, jesam očekivala da će dobro proći. Mislim da sam stvarno zaslužila i da će ovih mojih pet minuta trajati pedeset godina - rekla je ona, pa dodala koje savete slepo prati još uvek:

- Tata mi je dao savet da nikada ne uzimam bakšiš, kao i da nikome ne verujem. Što se tiče bakšiša tu sam istrajna, i uvek idem ka fiksnoj ceni, ali malo mi je teže da nikome ne verujem - istakla je ona, pa prokomentarisala "kokošinjac" u Zadruzi:

- Iako se devojke ne bude na sam naziv "kokošinjac", ja bih prva skočila jer je to jako je ružno. Mnogo su se brzo zavrteli, ponašaju se kao da rijaliti traje samo mesec dana. Već su stigli da se zaljube, posvađaju i slično. Marko Marković je simpatičan, mlad je. Ne znam da li je to zbog Stanije, ili su osetile da će se rijaliti vrteti oko njega, to stvarno ne znam, ali mnogima se definitivno dopada - dodala je ona, pa istakla zašto je Maja Marinković razlikuje od ostalih devojaka:

- Maja se razlikuje jer se on njoj uopšte ne sviđa. Maja se samo "zeza" sa njim. On nije njen tip, ne zanima je. Simpatičan je da se igra sa njim, ali to je sve. Maja je u iščekivanju neke veće zverke kao što su Janjuš i Filip Car. To je njenoj glavi, i da će se ta tema nastaviti. Marko je njoj tu trenutna zanimacija - rekla je ona, pa se osvrnula na to što je on dečko njene drugarice.

- To je Maja, to je prosto ona. Ne postoji drugarstvo u rijalitiju. Ona radi sve radi rijalitija. Meni je Maja draga iako je luda. Ja ne opravdavam njene postupke, ali je dobar čovek. Iako ljudi pričaju da ne može da bude dobar čovek jer je uzela nečijeg muža, ja stojim iza toga da to ne mora da znači.

- Za neke stvari bih je ubila, počupala bih joj kosu, ali ona je takva, volim je takvu kakva jeste, i mislim da se ona neće skoro promeniti - istakla je ona, pa je prokomentarisala Ivana Marinovića:

- Što se Ivana tiče, neke stvari ne podržavam koje radi, ali ipak ima dobra izlaganja. Međutim neka se pripazi kad Mijana uđe, jer je Miljana opasna, neće ona njega pustiti tako lako - zaljkučila je Sandra, pa dodala da li bi se pozdravila sa Anđelom Rankovićem ako ga sretne.

- Anđelo je prošao pored mene i nije mi se javio. Samo mi se nasmejao, ni ruku mu ne bih pružila.

Video: Maja Marinković i Stanijin bivši ozvaničili vezu: Ljubili se pred kamerama bez problema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA