Uroš Ćertić opet provocira: Napao Mikicu Bojanića, kritikovao ga što ne zna pesmu svog rođenog brata

Zadrugari su dobili zadatak da izaberu pobednika "Zadrugovizije", te je red došao na kaskadera, koji je osuo drvlje i kamenje na sina Miloša Bojanića

  • 1
Uros Certic i Mikica Bojanic

Foto: Marko Jovanović, Kobra

Uroš Ćertić ne prestaje da niže skandale, a ovoga puta se obrušio na Mikicu Bojanića.

Zadrugari su dobili zadatak da izaberu pobednika "Zadrugovizije", te je red došao na kaskadera, koji je osuo drvlje i kamenje na sina Miloša Bojanića. 

Ćertić je žestoko iskritikovao Mikicu na račun njegovog nastupa i teksta pesme od njegovog rođenog brata Baneta Bojanića.

- Šta da kažem, najviše me je razočarao Mikica Bojanić. Očekivao sam mnogo više od njega. Ja nisam pevač i muzičar, a ti pitaj slobodno tvoje kolege pevače, koji su ti se smejali u bekstejdžu iza leđa i kritikovali i udarali se laktovima i bili su u čudu, što od svog rođenog brata ne znaš pesmu - rekao je Ćertić i dodao:

- Ja imam odličnu moć zapažanja, pa sam uvideo kako su ti se smejale kolege što ne znaš pesmu od brata, najijskrenije ti kažem da je bilo tako. Da li matrica može jednu Mariju Šerifović da poljulja. Jeste sve ispalo na kraju u redu, ali pitaj ti tvoje kolege šta oni misle o tebi i tvojoj izvedbi pesme - rekao je Uroš.

Mikici je očito bilo jako krivo i bio je strašno iznerviran Ćertićevim kritikama, te je iskoristio priliku da mu odgovori i na neki način popravi sliku svog učešća na Zadrugoviziji:

- Ja sam sam kriv što sam dopustio kolegama da mi se smeju. Što se tiče matrice, neki su ovde po pola sat sat vežbali, tako da se ne pravdam, sam sam sebe ugrobario, to je kod nas normalno što sam dozvolio da se drugi naslađuju na moj račun i što me kritikuju zbog lošeg nastupa - rekao je Mikica.

Video: Uroš Ćertić doveo Lepog Miću do ludila: Pevač nasrnuo na njega, pa ga pljuvao i sočno psovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA