Dalila raskinula sa Lukom? Spakovala kofere i iselila se iz stana, a evo ko joj pruža utehu

Da nešto nije u redu, posumnjali su Dalilini fanovi koji su primetili da ni ona ni Luka više ne objavljuju zajedničke fotografije, a ubrzo je otkriveno da se više ne prate na Instagramu

  • 17

Dalila Dragojević po svemu sudeći raskinula je sa Lukom Nikolićem posle mesec dana veze.

Bivša zadrugarka se nedavno pohvalila da joj je Luka priredio iznenađenje povodom prvih mesec dana ljubavi. Dobila je najnoviji model "ajfona" i luksuzni cvetni aranžman, a činilo se da joj nikada nije bilo lepše. Međutim, samo nekoliko dana kasnije, svako je krenuo svojim putem.

Da nešto nije u redu odmah su posumnjali Dalilini fanovi, koji su primetili da ni ona ni Luka više ne objavljuju zajedničke fotografije, a ubrzo je sve postalo jasno, kada je otkriveno da se više ne prate na Instagramu.

Ubrzo nakon što je obelodanjeno da je, po svemu sudeći, došlo do kraha naizgled idilične emotivne veze, Luka je novom objavom dodatno podigao prašinu na mrežama, budući da su mnogi zaključili da je citat koji je podelio zapravo provokacija na Dalilin račun. 

- Nemoj da te kupim da mi laješ u dvorištu - piše u njegovoj objavi, koju je ubrzo obrisao sa Instagrama.

Dalila nije želela da priča o Luki.

- Stvarno ne pričam o tome. Ništa o svom privatnom životu ne iznosim za medije kad ne moram - rekla je Dalila za "Pink".

Inače, Dragojevićka je nakon toga objavila kako se seli, a fanovi pretpostavljaju da je izašla iz Lukinog stana. Ona je slikala svoje kofere i napisala "selimo se" i "život u koferima". Društvo joj je pravila njena drugarica Marijana Zonjić.

Podsetimo, Dalila i Luka otpočeli su emotivnu vezu tokom letovanja u Budvi, po završetku pete sezone "Zadruge".

U početku su se krili, međutim sve je obelodanjeno kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, Dalilin bivši cimer iz Bele kuće. Luka, inače, nije iz "javnog sveta", međutim u javnosti je poznat kao bivši dečko Mine Vrbaški i Maje Marinković, a spekulisalo se svojevremeno da je bio i sa Aleksandrom Nikolić, što je javno demantovao.

Video: Dalila Dragojević najzad pokazala kako joj izgleda novi dečko: On je prigrlio na njenom rođendanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoKa

    3. oktobar 2022 | 20:12

    Pa jel' juce ne rece, da joj Luka skida zvezde s' neba? Sta to bi sad? 😁

  • Maya

    3. oktobar 2022 | 20:13

    Pa normalno.Ko bi pozeleo nju na duge staze?

  • Istina

    3. oktobar 2022 | 20:26

    Raskinuo Luka s njom i sutnuo je iz stana. 💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA