≫ 

Golubović otkrio šta je rekao u policiji nakon tuče: "Uroš je vrsni sadista, ne bi mi bilo žao da sam ga ubio"

Kristijan je rekao i da je razgovor u policiji prošao u mirnom tonu i otkrio zašto je bio privođen

  • 2
Kristijan Golubović, Emil Kamenov

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović oglasio se dan nakon što je diskvalifikovan iz Zadruge pošto je fizički nasrnuo na kaskadera Uroša Ćertića.

Golubović je odmah po izlasku iz policijske stanice poručio da "nije mogao da ostane imun", a sada se ponovo oglasio za medije i progovorio o razlogu napada na Ćertića i naglasio da je na prvom mestu kao čovek bio isprovociran.

- Uroš je jedno go*no koje sve vreme maltretira ljude oko sebe. On je vrsni sadista koji je ubačen u Zadrugu. Vređao je ljude, polivao ih vodom i vrelim čajem, bacao im hranu, veš i garderobu u đubre, a nekima je i krao izuzetno vredne stvari. Pa on je čoveku iz temena i iz mesa iščupao pramen kose, šta više da kažem? Nisam to mogao da gledam i zato sam onako reagovao, a ne bi mi bilo žao i da sam ga ubio. Robijao bih, ali bi mi u posetu dolazili roditelji onih ljudi koje je mučio - rekao je Golubović za "Rijaliti plus".

Kristijan je rekao i da je razgovor u policiji prošao u mirnom tonu i otkrio zašto je bio privođen.

- Na informativni razgovor sam išao u svojstvu građanina. Pitali su me da li sam tukao Ćertića, a ja sam rekao da sam pomagao obezbeđenju da spreči nasilnika da vrši nasilje. To je bilo sve, a Uroš ako smatra da sam ga tukao, neka podnese privatnu tužbu protiv mene, pa ćemo videti jesam li ili nisam - poručio je Kristijan i istakao da ne zna da li i kada će se vratiti u Zadrugu, ali je naglasio da je spreman da se ponovo useli u "belu kuću".

- O svom povratku u rijaliti zasad ništa ne govorim, ako me budu zvali, ja sam spreman - rekao je on.

Video: Brutalno batinanje u Zadruzi: Kristijan i Emil zakivali pesnicama Ćertića, stravične batine su pale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA