≫ 

Bebi Dol se brine o dve bolesne žene: "Život joj je postao veoma haotičan“

Iako je prošle godine imala zakazane nastupe, sada je to morala da ostavi po strani što utiče na njene finansije

  • 0
Bebi Dol

Foto: Nikola Tomić

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol poslednjih nekoliko meseci  potpuno se povukla iz javnog života i posvetila se negovanju bolesne majke, ali ju je snašao i novi problem.

Naime, pevačica je poslednjih nekoliko meseci posvećena zdravlju svoje majke Magdalene, a potom se razbolela i njena tetka.

- Situacija je dodatno zakomplikovalo pogoršanje zdravstvenog stanja njene tetke, zbog čega je prešla da živi kod nje. Vodeći računa o dve starije i bolesne žene, jureći svakodnevno sa jedne na drugu stranu grada, život joj je postao veoma haotičan - izjavio je izvor blizak pevačici za „Gloriju“.

Iako je prošle godine imala zakazane nastupe, sada je to morala da ostavi po strani što utiče na njene finansije.

Pre nekoliko godina se udala za Amerikanca srpskog porekla Aleksu Todorovića, a potom je promenila i ime, te je sad Danica Todorović.

- Dragana je ime koje mi je dato na rođenju po želji najboljeg prijatelja mog oca Dragana Pljakića. Ime Danica sam dobila na krštenju od sveštenika kada sam imala tri meseca. Kao Danica ili Dana sam bila poznata među mojim bliskim prijateljima. To ime je bilo kao neka šifra kada bismo jedni drugima govorili da se okupljamo kod mene. Todorović je prezime mog supruga koje sam prihvatila pre dve ipo godine kada smo se venčali, iz poštovanja prema njegovom poreklu i dobroti. On je rano ostao bez roditelja, a time i porodice. Za samo šest meseci izgubio je majku i oca, oboje zbog najteže bolesti, i želela sam da ovim činom pokažem njegovoj mami, ako nas vidi od nekud, da volim i poštujem njihovog sina. Uopšte se nisam dvoumila da li da budem Todorović, ma nisam ni trepnula - rekla je Bebi Dol za pomenuti medij.

Pevačica je otkrila detalje svog u najmanju ruku neobičnog venčanja.

- U to vreme nisam bila raspoložena za emotivne veze. Moji stari prijatelji iz kraja su se šalili sa mnom zbog toga. Kada bih negde izašla i neko me zagrlio ili potapšao, ti što su znali u kojoj sam fazi bi govorili: ‘Ne diraj’. Nakon razvoda mojih roditelja, koji su imali divnu, filmsku ljubav, uvek sam govorila da ne bih volela da mi se desi isto, a posebno ne da dobijem dete koje bi jednom možda bilo uskraćeno za pažnju oba roditelja. Aleks i ja imamo dosta toga zajedničkog. Oboje smo dorasli uz mlade roditelje, što ume da bude zabavno i dobro za kasniju samostalnost, ali ta deca obično ne nauče da budu praktična u životu. Počeli smo da živimo zajedno, a onda je on predložio da se venčamo. U Beogradu je tada bio njegov prijatelj iz Amerike Dejvid Galodet sa suprugom Morganom Rej. Bilo je jutro kada je rekao kako bi baš bilo zgodno da se venčamo jer su njegovi prijatelji tu, pa mi je onda otkrio da je već sve organizovao. Pitala sam ga da li mislimo na istu stvar, da vežemo naše živote i idemo dalje zajedno kroz dobro i loše. Potvrdio je da je tako i ja sam mu se zahvalila i pristala. Venčali smo se istog dana. Ja sam nosila belu ručnu vezenu tuniku – haljinu od žoržet svile iz Indije, a Aleks krajnje neformalnu garderobu. On je od onih što do novembra idu u japankama. Tako je navikao u Americi, ali ga je moj prijatelj, frizer Zoran Ćumura naterao da se ipak stilizuje i obuče odelo. Žurku smo imali u divnom prostoru sa mnogo cveća, ružinih latica i sveća. Dan je bio lep, vino dobro, escajg po mom ukusu, ništa plastično. Bilo je tridesetak ljudi od kojih skoro niko nije znao na šta tačno dolazi. Mislili su da je u pitanju moje rođendansko slavlje. Venčali smo se 27. septembra, a ja sam rođena 2. oktobra - ispričala je Bebi Dol.

Video: Bebi Dol u svom stilu: Rijaliti je kao post, samo je mnogo rigorozniji od njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA