≫ 

Džidža prokomentarisala takmičenje Zvezde Granda pa se dotakla estrade: Ne družim se sa ljudima sa javne scene

- Imam svoje obaveze, prijatelje sa kojima se viđam, završavam i fakultet tako da nemam vremena - rekla je ona

  • 4

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža prisutna je na estradnoj sceni otkako je 2013. godine bila kandidat u "Zvezdama Granda", a za Telegraf.rs prokomentarisala je mnoge aktuelne teme.

Džidža je najpre prokomentarisala da li sprema novu pesmu koju njeni obožavaoci željno iščekuju, kao i šta možemo da očekujemo.

- Ja svaki put iznenadim, sigurno je da će biti nešto drugačije. Tata je svakako čuo jedan deo pesme, ali rekao mi je da ugasim zbog eksplicitnog teksta verovatno, ali dobro, nema veze. Meni stvrno ne smetaju njegove kritike jer na kraju uvek kaže da je dobro - rekla nam je ona, pa otkrila zašto se Dragan razlikuje od drugih članova žirija.

- U početku je odskakao je od svih. Dok su svi bili "jao baš si divan", od dođe i kaže "nemaš pojma", ali mislim da ga ljudi zbog toga i cene - istakla je Džidža pa otkrila kako zašto Bosanac ulazi u konflikte sa drugim članovima.

- Nije problem da li neko bolje čuje od njega, već njegov argument, on uvek ima razlog zašto se njemu nešto ne sviđa - Cecino ućešće, pevačica nije želela da komentariše.

- Ne bih da komentarišem nju, ali mislim da bi se sve promenilo kad bi Dragan napustio takmičenje. Ne kažem da ne bi bilo uspešno, ali mislim da je on veliki deo tog takmičenja - Džidža je prokomentarisala da li na javnoj sceni vlada zavist među kolegama.

- Ja lično nisam osetila zavist na svojoj koži jer se ne družim toliko sa ljudima sa estrade. Imam svoje obaveze, prijatelje sa kojima se viđam, završavam i fakultet tako da nemam vremena - dodala je ona.

Šta nam je sve Džidža otkrila, pogledajte u videu na počeku teksta.

Video: Karleuša je fascinantna, toliko su je napadali, fenomen je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA