≫ 

Tina Ivanović za Telegraf.rs otkrila nepoznate detalje o sebi: "Prilaze mi muškarci na nastupu ali i žene"

- Moji fanovi su veoma kulturni, tako da se ništa loše nije desilo - rekla je ona

  • 1

Pevačica Tina Ivanović ne pojavljuje se često u medijima, a sada je povodom jedne proslave otkrila veoma zanimljive stvari o sebi.

Tina je pre svega otkrila šta se novo dešava kod nje, kao i šta se može očekivati u budućnosti od popularne pevačice.

- Ništa se nije mnogo promenilo kod mene, odmorila sam desetak dana i to je to. Kod mene se radi punom parom, pripremam nove projekte tako da svašta nešto možete da očekujete - rekla je ona, pa otkrila da li joj prija to što je san mnogih muškaraca.

- Ja nikad nisam želela da budem san mnogih muškaraca, ali to se prosto desilo. Imam tu sreću da izgledam lepo i mladoliko za svoje godine tako da imam tu sreću. Ali mogu vam reći da privlačim i žene i muškarce - objasnila je pevačica, pa se osvrnula na to što joj prilaze žene.

- Mnogo žena mi je prilazilo na nastupu. Moji fanovi su veoma kulturni, tako da se ništa loše nije desilo - dodala je Tina, pa se osvrnula na nasilje na žena zbog sestre poznate Tiktokerke Uki Ku, kao i silovatelja Igova:

- Svi nasilnici bi trebalo da budu zatvoreni. Ko god da trpi nasilje nikako ne bi trebalo da krije. Ja sam mnogo toga proživela počevši i od sajber nasilje. Uvek govorila da me je na početku uvek sve to mnogo pogađalo, ali odlučila sam da ne dozvolim da me više takve stvari povrede - istakla je ona, pa se osvrnula na početak karijere:

- Svima je teško na početku, pogotovo kad pročita loš komentar, jer se svi trudimo da budemo što bolji. Nekad i mi pogrešimo u nečemu ali svi smo mi živi ljudi, ne treba osuđivati - zaključila je Tina, pa dodala kako se nosi sa kolegama sa kojima možda nije u najboljim odnosima, ali i nepristojim pratiocima.

- Ne gledam na njih, prosto svako neka radi šta želi. Nepristojne pratioce često blokiram, dok poznate ne, neka gledaju, bolje je tako, njih sam blokirala u životu.

Video: Znam da sam malo poranila, ali ja sam veliko dete u duši: Novogodišnja čarolija Tine Ivanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    4. oktobar 2022 | 23:32

    I ova je verovatno još jedna u nizu poznatih pevačica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA