Hit izjava Nade Topčagić o tajni dobrog raspoloženja: "Uvek nosim pljosku sa sobom"

- Nisam mogla da radim svadbe, a da se pre toga ne zagrejem - rekla je Nada

  • 6
Nada Topčagić, Dva jelena Foto: Ivan Stanivuković

Pevačica Nada Topčagić otkrila je da se njena tajna njenog dobrog raspoloženja krije u tome što uvek sa sobom "nosi punu pljosku domaće rakije".

Kako je otkrila zbog pića nikada nije pravila sebi problem, pogotovu ne u poslu.

- Davnih godina sam malo više pila. Znate već kakva je estrada, snimanja su non-stop, svi se znamo, sednemo okupimo se i tako, uz priču, zapijemo se. Nikad niko nije pravio probleme, uvek je dobro raspoloženje, pesma i smeh. Nikad nisam ni pravila probleme na snimanjima zbog pića, samo sam bila besna što nas starije pevače diskriminišu, pa čekamo svoj red po pet sati. Nikad nisam imala fazu da popijem i ne znam šta radim - ispričala je Nada, pa je objasnila kako se pročulo za pljosku:

- Sećam se da su me koleginice ogovarale kad su primetile da sam na jednom snimanju nosila pljosku sa sobom. Prvo, kad popijete iz pljoske, ne možete da popijete ne znam ni ja koliko količinski. Pljoska je mala, nije ni kao čokanjče. Onda su počeli da kruže tračevi, ali ja sam ih pobedila tako što sam se izdigla iznad situacije. Oni pričaju jedno, ja radim drugo i nikad nisam imala problema. Nosila sam pljosku i na veselja kad radim. Nisam mogla da radim svadbe, a da se pre toga ne zagrejem. Nekako se čovek opusti, živi smo ljudi, šta je problem? Umela sam da popijem i pred emisije, pred snimanja, ali uvek s merom. Znate, ja nisam kao ove pevačice što idu da gostuju i lažu kako vode zdrav život, a ovamo su poročne, rasturaju porodice i slično. Znam ja sve, dugo sam na estradi. Ako hoćeš da popiješ ili zapališ, zapali. Niko ti ne brani, ali nemoj da lažeš.

Nada kaže da je bliska samo sa kolegama koji su bliži njenoj generaciji zato što se mlađi foliraju.

- Ja se, recimo, više družim sa starijim kolegama nego s mlađim. Čudne su ove mlađe generacije. Još imam snage više od njih za sve i u svakom smislu. Mogu da odradim nastup isto kao i oni, da ne trepnem što se energije tiče. Samo mi je mana što ponekad imam tremu, ali to se ne vidi posle nekoliko čašicu! Svi se nešto foliraju, kod mene toga nema i zato me narod voli - rekla je pevačica kako prenosi „Republika“.

Nada je ispričala da na Tari ima kuću od 150 kvadrata, pa da deli turšiju, domaću rakiju i voće kolegama kad joj dođu u posetu.

- Ja na Tari imam svoj mir i u Beograd se spuštam samo kad imam posla. Zamrzivači su uvek puni. Pa ja ovde tri puta godišnje berem boraniju, imam neprskane jagode i sigurno 100 tegli džema. Samo pravim i delim, ja ako pojedem jednu teglu godišnje. Kad dođu kolege, sednemo lepo, družimo se, a kad krenu, uvek spakujem da imaju. Takva sam uvek bila, nisam namćor - priča Nada.

Video: Ljuljaj, rukice! Jovana Jeremić i Nada Topčagić pod gasom u kafani pevaju iz sveg glasa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA