≫ 

Tanja smršala 3kg , uspela da skine stomak: Pevačica otkrila kakvoj dijeti je pribegla, šta i koliko je jela

Tanja Savić dovela liniju do savršenstva, sama napravila svoj jelovnik

  • 1
Tanja Savić Printskrin: Instagram/tanjasavic

Pevačica Tanja Savić, poslednjih nedelja bacila se na "ozbiljnu" dijetu kako bi svoju liniju dovela do savršenstva, a sada je otkrila i šta joj je svakodnevno na meniju.

Tanja koja je imala 60 kilogarama, a sad 57, kaže da je prepolovila obroke i tako uspela da skine stomak. Ona je rešila da neko vreme pije samo ceđeno voće i povrće, ali je stalno bila gladna, pa je odustala od toga. Zato je odlučila da sama smisli dijetu! Rešila je da jede upola manje hrane nego do tada i ubrzo je videla rezultate.

- Krenula sam na detoks i trebalo je da pijem samo sokiće od voća i povrća, ali nisam mogla da izdržim a da ne stavim ništa od hrane u usta. Ceđene sokove sam zadržala za doručak, a odlučila sam da uz to imam manje, lagane obroke. Jela sam salate, piletinu, ribu. Naravno, sve to bez hleba. Bukvalno sam prepolovila količinu hrane koju sam unosila i to mi je brzo donelo rezultate - priča pevačica.

Tanja kaže da se kao i mnoge druge žene najviše goji u predelu stomaka.

- Čim nabacim koje kilo, odmah mi se poveća stomak i to me nervira. Konačno sam uspela da ga skinem! Sada nigde nemam višak. Baš sam se stesala u tom delu tela i prezadovoljna sam kako izgledam. Sklona sam gojenju, pa moram s vremena na vreme da regulišem ishranu, kako bih održavala vitku liniju - iskrena je ona.

Pevačica je najviše kilograma imala dok je trajao karantin zbog koronavirusa:

- Tada sam se baš bila ubucila, pošto nisam nastupala, već sam samo sedela kod kuće. Smetalo mi je što sam se ugojila, pogotovu kada bih se pogledala u ogledalo i videla da "kipi" na sve strane. Čim sam krenula da nastupam, smršala sam, a sada više nemam ni salo na stomaku.

Tanja ne krije da ponekad voli da se opusti i pojede više nego što bi trebalo.

- Mora čovek nekad sebi da da oduška. Dešava mi se da klopam baš pred nastup, a to nije baš pametno. Budu mi gladne oči, pa se prejedem i onda jedva pevam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA