≫ 

Adam Adaktar se oglasio o trudnoći svoje majke Alis: "Nije mi bilo svejedno kada sam saznao"

Adam koji je poznat u svojoj porodici kao najveći kritičar, potvrdio je da mu je ova vest bila iznenađujuća

  • 4
Adam Adaktar

Foto: ATA Images

Adam Adaktar (26) postaće stariji brat po treći put s obzirom na to da je njegova majka Alis Adaktar obelodanila da je četvrti put trudna, a sada se i oglasio.

Kako je ona objavila da se s njenom odlukom da zadrži bebu nisu svi složili, svi su se zapitali šta o tome misli njen najstariji sin, popularni "Bog obrva".

Adam koji je poznat u svojoj porodici kao najveći kritičar, potvrdio je da mu je ova vest bila iznenađujuća, ali da je ipak sreću svoje majke i zdravlje bebe koju će ona roditi, stavio na prvo mesto.

- Iskeno nije mi bilo svejedno kada sam saznao, ali najbitnija je njena odluka. Ona je srećna to je to. Najbitnije je da dete bude živo i zdravo - izjavio je Adam.

Podsetimo, Adamova mama Alis sinoć je objavila da je proteklih dana dobijala različite savete, ali da je ipak odlučila da zadrži bebu uprkos tome što trudnoću nije planirala.

- Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene - napisala je Alis uz fotografije na kojima je istakla stomak, a u komentarima su se nizale čestithe i poruke podrške.

Video: Najveća tajna porodice: Niko ne zna ko su očevi dece Alis Adaktar, a ona je opet trudna u 42. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA