≫ 

Adaktarova majka trudna u 42. godini: Alis je ozbiljno dobra riba, zbog njenih atributa mnogima "pada vilica"

Alis, nekada Bobana, na Instagramu je veoma aktivna i objavljuje provokativne fotografije

  • 12
Alisa Adaktar Printskrin: Instagram/alisaadaktar

Članovi porodice "Adaktar" od kako je počeo rijaliti ne prestaju da intrigiraju javnost, a trenuto najaktuelnija jeste Alis, Adamova majka, nakon što je otkrila da je u 42. godini u drugom stanju i da će dete roditi.

Alis je od početka emitovanja rijalitija uspela da privuče pažnju, što zbog godina, ali i zbog savršenog izgleda i bujnih atributa.

Iako je imala par intervencija, njene slike u kupaćem kostimu izazivaju puno pažnje, zbog čega su pojedini pratioci išli na APR i proveravali podatke o firmi kako bi saznali godište Adaktarovih.

Alis, nekada Bobana, na Instagramu je veoma aktivna i objavljuje provokativne fotografije, na kojima se uglavnom ističe njena savršena konstitucija tela, struk, zadnjica...

Česta je tam korsnika društvenih mreža, koji joj svakako ne mogu osporiti savršeni izgled.

Inače, Alis je na mrežama objavila fotgrafije na kojima joj se vidi stomak i tako saopštila da je u drugom stanju.

Ono što su mnogi primetili jeste da bez obzira na to što je trudna, Alis izgleda ozbiljno dobro te da joj raste samo stomak.

Video: Najveća tajna porodice: Niko ne zna ko su očevi dece Alis Adaktar, a ona je opet trudna u 42. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde ovako

    5. oktobar 2022 | 17:42

    Prvo,žena je maksimalno izoperisana i nema samo par intervencija kao što kažete. Drugo, nema 42 godine već 7 godina više. Treće,u pitanju je lažirana trudnoća kao i u drugim rijalitijima da bi se skretala pažnja. Jer rijaliti niko ne gleda i niko ih ne pominje pa ajde sad da se ovako eksponiraju. Četvrto, žena je nekad bila lepuškasta ali veoma poletna ( ako kapirate šta pričam) a sad izgleda kao vašarska kopija Kim Kardašijan.

  • 534

    5. oktobar 2022 | 17:10

    Pa kad je toliko dobra riba zašto se operisala 27 puta? Dajte njenu sliku pre svih operacija da vidimo koliko je bila dobra.

  • Ena

    5. oktobar 2022 | 17:18

    Ima 47god koga oni lazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA