Adam dobija brata ili sestru na svoj rođendan? Svi se pitaju koji horoskopski znak će biti najmlađi Adaktar

  • 7

U domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da je majka Adama Adaktara, Alis u drugom stanju i da čeka četvrto dete. Lepe vesti saopštila je putem Instagrama, uz priznanje da nije planirala trudnoću, ali da ima podršku najbližih.

Informacija da će Adam dobiti još jednog brata ili sestru, glavna je i na društvenim mrežama, posebno na Tviteru, a mnoge kopka i ko je partner Alis Adaktar, kao i da li ima njegovu podršku.

Drugi, pak, raspravljaju o tome u kom je mesecu trudnoće Alis, kao i koji će horoskopski znak biti novi član porodice Adaktar. 

Mnogi veruju da će se beba roditi baš na Adamov rođendan, 3. februara, te da će mu to biti najlepši rođendanski poklon ikada.

- Šta li će mali Adaktar da bude u horoskopu, zna li se? Čini mi se po stomaku da je Alis peti mesec - glasio je jedan tvit.

Ubrzo su usledili i odgovori.

"Mislim da je termin kad i Adamov rođendan, 3. februar. Tako mi reče drugarica koja ih poznaje." "Meni se čini da je neki četvri, peti mesec, tako da je termin februar ili mart", neki su od komentara. 

Ako je to istina, Adam će zaista dobiti nesvakidašnji poklon za svoj poseban dan, pa će porodica Adaktar postati bogatija za još jednu ribu u horoskopu. 

Inače, kralj obrva, kako sam sebe naziva, javno je podržao svoju majku, iako  je i sam bio iznenađen ovom informacijom.

- Ovo je potpuno neočekivano i šokantno, sve zajedno, ali suštinski, kada se desilo, sigurno je najbolje za sve nas. Neka sve bude ako treba, a ostalo ćemo sve lako. Posle ovoga mi ostaje samo još da ja razumem te srpske, rodbinske odnose, da vidim kako svojoj deci da objasnim ko im šta dođe. To je za mene još uvek malo komplikovano, ali snaći ćemo se, kao i za sve ostalo - kaže Adam.

Video: Najveća tajna porodice: Niko ne zna ko su očevi dece Alis Adaktar, a ona je opet trudna u 42. godini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA